Madonnas dēla tēvs ir nokaitināts par mākslinieces audzināšanas metodēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Madonna un viņas bijušais vīrs, režisors Gajs Ričijs, nekādi nespēj vienoties par piecpadsmit gadus vecā Roko aizbildniecību. Madonna vēlas, lai dēls dzīvo kopā ar viņu Losandželosā, bet pats Roko un viņa tēvs vēlas, lai viņš mitinās Anglijā.

Režisors jau sācis apšaubīt bijušās sievas audzināšanas metodes, uzzinot, ka viņa ir iesaistījusi tiesu, lai panāktu, ka dēlu ar varu piespiež pavadīt Ziemassvētkus Losandželosā kopā ar viņu.

Gajs vēlas, lai dēls izaug pašpārliecināts, lai saprot, ka ar viņa viedokli un domām rēķinās, bet Madonna dēlam liek justies kā lellei, kuru jebkurā mirklī bez viņa paša vēlēšanās var piespiest mainīt visu dzīvi.

Ričijs arī nav sajūsmā par dēla atzīmēm, jo Roko daudz laika pavadīja, dodoties ar māti koncerttūrēs, pavadot viņu uz intervijām, televīzijas šoviem, un skola palika otrajā plānā.

Dzīvojot kopā ar Gaju, Roko sekmes ir uzlabojušās, tāpat viņš kļuvis pašpārliecinātāks.

Savus argumentus režisors nolēmis atklāt arī tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu