Foto: Eksprezidenta sieva Lilita Zatlere tērpjas meitenīgi rozā mežģīņu jaciņā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

13.janvāra vakarā norisinājās mežģīņu veikala «Lace to love» atklāšana, kuru apmeklēja sabiedrībā pazīstamas personas, no kurām daudzas bija tērpušās mežģīnēs.

Viena no jaunā veikala apmeklētājām bija arī eksprezidenta Valda Zatlera sieva Lilita Zatlere, kura bija tērpusies meitenīgi rozā mežģīņu jaciņā.

Foto: Publiciātes foto

Jaciņa sasaucās ar melno žaketi un biksēm, kalpojot kā lielisks koptēla akcents. Vasarīgs, pozitīvisms un meitenīgi rozā krāsa lieliski piestāv Lilitai Zatlerei un viņas klasisko tēlu padara mazliet maigāku. Tāpat rozā tonis piestāv arī Zatleres kundzes blondajai matu krāsai.

Foto: Publiciātes foto

Prezentācijā nebija atrodama neviena sieviete, kura būtu tērpusies vēl spilgtākas krāsas apģērbā, kā to drosmīgi izdarīja Lilita, parādot, ka ziemas drūmums un pasteļtoņi nav vienīgā izvēle ziemas laikā.

Izsmalcinātā Francijas gaisotne, dzīvās mūzikas skaņas, gaisā valdošais romantisms, šampanieša burbulīšu burvība akcentēja mežģīņu radīto sievišķības un elegances auru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu