Deivids Bovijs «Mūzikas domnīcā», un īpaša biogrāfiska filma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasauli nupat pāršalca ziņa par izcilās personības, mūziķa Deivida Bovija aiziešanu mūžībā. 360TV, godinot neparasto, savdabīgo un iedvesmojošo personību, šīs piektdienas, 15 janvāra, vakaru veltīs Devidam Bovijam. Vakara sākumā būs iespēja noskatīties unikālu biogrāfisko filmu par Deividu Boviju, savukārt uzreiz pēc tam Mūzikas domnīca pievērsīsies mākslinieka devumam mūzikas un kino pasaulē. Deivida Bovija godināšana 15. janvārī no plkst. 19:45 360TV!

Pieminot nesen mūžībā aizgājušo mūzikas leģendu Deividu Boviju, 360TV šīs piektdienas, 15. janvāra, vakaru veltīs šai izcilajai personībai. Iesākumā ikvienam 360TV skatītājam būs iespēja noskatīties biogrāfisko filmu par Deividu Boviju. Tā būs unikāla iespēja piekļūt Deivida Bovija personīgajai kostīmu garderobei, butaforijām, skatuves dekorācijām, dziesmu vārdiem un piemiņas lietām, lai izpētītu viņa skatuves gaitas un personību, kas tik spilgti un ekstravaganti ietekmējusi vairāku paaudžu domāšanu, muzikālo gaumi un dzīvesstilu. Biogrāfiskā filma «Cilvēkstāsti: Deivids Bovijs» 15. janvārī plkst. 19:45 360TV!

Savukārt uzreiz pēc biogrāfiskās filmas plkst. 21.00 «Mūzikas domnīcā» tās vadītājs Toms Grēviņš aplūkos viņa devumu mūzikā un apskatīs filmas, kurās Deivids Bovijs ir filmējies un kurām viņš ir rakstījis mūziku. Deivida Bovija ieguldījums mūzikā un arī kino ir nenovērtējams. Iegriezies «Mūzikas domnīcā» 15. janvārī plkst. 21:00, godinot Deividu Boviju!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu