Modele Ginta Lapiņa čūsku dēļ ir atcēlusi pat fotosesijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Modele Ginta Lapiņa ir viena no labākajām latviešu modelēm, kura guvusi lielākos panākumus pasaules modes biznesā. Gita viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem.

Modele Ginta Lapiņa stāsta, ka viņas ikdiena ir atšķirīga, viss atkarīgs, vai tā ir darba diena vai brīvdiena. Brīvdienās modele no rīta dodas uz sporta zāli, bet pa dienu paveic lietas, kuras nav paspējusi izdarīt darba dienās. Toties, ja ir jāstrādā, modele agri ceļas un pavada darba vietā 10-20 stundas.

Ginta saprata, ka vēlas kļūt par modeli pēc pirmās fotosesijas, jo saprata, ka šajā darbā var apvienot tik daudz no saviem hobijiem un katra fotosesija prasa iejušanos savā tēlā.

Modele stāsta, ka būt par modeli nozīmē rūpēties par sevi, savu templi un būt spēcīgai. Lai uzturētu savu templi kārtībā, modele neievēro diētas, bet par panākumu atslēgu nosauc mīlestību pret to, ko viņa dara, jo viss, ko mīli, padodas daudz vieglāk.

Ginta sevi raksturo kā pacietīgu, mērķtiecīgu un smaidīgu, toties no visām modelēm viņu iedvesmo tieši supermodele Keita Mosa.

Uz jautājumu, kādu viņa sevi redz pēc pieciem gadiem, modele nespēja atbildēt, jo dzīvo šodienā un cenšas izbaudīt katru mirkli, tāpēc viņai grūti iztēloties, kas notiks pēc pieciem gadiem.

Kā spilgtāko dienu savā dzīvē Gita min savu piedzimšanu, jo tas noticis saulainā vasaras dienā.

Foto: Instagram

Runājot par iepirkšanos, modele nav tipiska sieviete un īpaši neaizraujas ar daudzu stundu pavadīšanu veikalā, lai iegādātos apģērbu, bet viss mainās, ja runa ir par interjera priekšmetiem. Ja sieviete nebūtu modele, viņa vēlētos būt interjera dizainere.

Stāstot par savu skapi, galvenais apģērba gabals tajā ir melna ādas jaka.

Ginta vēlētos iemācīties slēpot, jo to neprot un nekad nav mēģinājusi, bet ziemas priekus parasti bauda snovojot.

Visvairāk modele baidās no čūskām, ir nācies pat atcelt fotosesijas tāpēc, ka nāktos fotografēties kopā ar tām.

Foto: Instagram

Ginta sevi lutina, apmeklējot SPA, masāžas un ēdot šokolādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu