TOP 6 slavenības, kuras ik minūti kontrolē savas fiziskās aktivitātes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jauns gads – jaunas apņemšanās. Nav šaubu, ka teju visiem Jaunā gada apņemšanos popularitātes topa augšgalā ir dzīvot veselīgāk, vairāk sportot, uzturēt sevi labā fiziskā formā. Aktīva un veselīga dzīvesveida filozofija, kas pēdējos gados pasaulē kļuvusi īpaši populāra. Sporta un veselības kults nav atstājis vienaldzīgu pat ASV prezidentu Baraku Obamu un dziedātāju Britniju Spīrsu. Lūk, slavenību TOP 6, kuras aizrāvušās ar savu fiziskās slodzes mērīšanu un kontroli.

1. Pasaulē slavenākais fitnesa pulkstenis viennozīmīgi ir ASV prezidentam Barakam Obamam, tas ap prezidenta roku bijis gan Baltajā namā, gan līdzi treniņos. Būdams liels sporta entuziasts, Obama vienmēr izvēlas praktiskus aksesuārus – īpaši svarīgi viņam ir gadžeti regulāro golfa treniņu analizēšanai.

2. Britnijai Spīrsai šobrīd ir daudz iemeslu dzīvot veselīgi un uzturēt sevi formā, turklāt viņai tas lieliski izdodas. Divu bērnu māmiņa un Vegasas zvaigzne ievēro diētu un ik dienas seko līdzi savām aktivitātēm un miegam.

3. Sekot līdzi sava ķermeņa un sirds darbībai izvēlas arī viens no iekārojamākajiem Holivudas aktieriem Raiens Reinoldss. Viņa ikdienu no uzņemšanas laukuma līdz pat brīvdienu pastaigām ar četrkājaino draugu reģistrē gaiši zila sporta aproce - klīst baumas, ka, sportojot kopā, kalorijas sadeg divreiz ātrāk.

4. Vēl viens meiteņu iekāres objekts, filmas «Krēsla» zvaigzne Roberts Patinsons turpina saglabāt ne tikai savu popularitāti, bet arī fizisko formu – un otro viņš uztver īpaši nopietni.

5. Turpinot par tendencēm Holivudā, nevar nepamanīt, cik labā formā šobrīd ir aktrise Džesika Simpsone. Viņas fitnesa noslēpums ir sekot līdzi katram apēstajam kumosam ar «Svara vērotāju» programmas palīdzību, sportot un skaitīt sadedzinātās kalorijas, nēsājot sporta aproci. Tiklīdz Džesika uzņem ko vairāk par savā ēšanas plānā noteikto, viņa nostaigā vairāk soļu, lai sadedzinātu apēsto.

Foto: TT NYHETSBYRN

6. Savukārt amerikāņu aktrise Kristīna Aplgeita ir izvēlējusies elegantāko no iespējamajiem veidiem, kā nekad nepalaist garām, kas notiek ar viņas ķermeni. Viņa nēsā sporta aproci, kas tapusi sadarbībā ar dizaineri Tory Burch, – sporta aproce ir noslēpta zeltītā rāmī, lai ar to varētu apmeklēt pat sarkanā paklāja pasākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu