Lorensa aizņemtības dēļ nevarēja filmēties Tarantino vesternā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantino atklājis, ka aicinājis «oskaroto» aktrisi Dženiferu Lorensu spēlēt viņa jaunajā filmā «The Hateful Eight» («Pretīgais 8nieks»), taču viņa aizņemtības dēļ atteikusies. Tarantino tikās ar 25 gadus veco Lorensu, taču viņa tobrīd filmējās kinolentē «Joy» («Džoja») un franšīzes «The Hunger Games» («Bada spēles») noslēguma daļā.

«Es esmu liels Dženiferas Lorensas fans,» intervijā žurnālam «Entertainment Weekly» atzina Tarantino. «Man šķita, ka loma viņai būtu piemērota. Mēs tikāmies, lai parunātu par to un vēl citām lietām. Manuprāt, viņa to darīja pieklājības dēļ. Viņa filmējās kinolentē «Joy» un reklamēja «The Hunger Games» filmas. Viņa nekādi nevarēja uzņemties vēl vienu filmu.»

Režisors beigu beigās lomu atdeva 53 gadus vecajai amerikāņu aktrisei Dženiferai Džeisonei Lejai. «Es tomēr priecājos, ka nenolīgu tik jaunu aktrisi [kā Lorensa]. Domāju, ka pilnīgi noteikti izdarīju pareizo izvēli, ciktāl tas attiecas uz varoņu vecumu,» uzskata Tarantino.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu