Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top 9: Pikantākie slavenību kailfoto 2015. gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Arī 2015. gads nav pagājis bez pikantuma šķipsniņas - skaties, kuras slavenības šogad to mums ir piedāvājušas!

 
Foto: AFP/LETA

Soulmūziķis Džons Ledžends

Kad esi precējies, nekas nav nepiedienīgi. To apliecina arī šis kailfoto, kuru uzņēmusi mūziķa sieva Krisija Teigena. Šis foto ticis ievietots sociālajos tīklos jūlijā.

@Instagram

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 
Foto: AFP/LETA

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana

Vai tad Kimai Kardašjanai ir kaut kas neiespējams? Foto apliecina to, ka viņa grūtniecību neuzskata par slēpjamu faktu, bet tā ir lieta, ar ko lepoties pat devītajā mēnesī.

First they said I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting ?

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
Foto: AFP/LETA

Mūziķe Selēna Gomesa

Gados jaunā mūziķe saprot, kā kailfoto apvienot ar vārdu glamūrs un piedienīgums. Atšķirībā no skandalozās dziedātājas Mailijas Sairusas viņas kailfoto ir patiešām sievišķīgs un gaumīgs. Pat ja tas ir domāts viņas mūzikas albumam «Revival».

REVIVAL 10.9

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 
Foto: AFP/LETA

Aktrise Emīlija Klārka

«Troņu spēles» seriāla aktrise, pūķu karaliene šogad tika nosaukta par «Esquire» izdevuma seksīgāko sievieti. Ar šo foto viņai nācās to apliecināt visai sabiedrībai.

 
Foto: AFP/LETA

Estrādes komiķe Emija Šūmera

«Trainwreck» aktrise, tērpusies vien apakšbiksēs un augstpapēžu kurpēs, pozē «PIRELLI» 2016. gada kalendāram. Šādi viņa ļāvās vien fotogrāfei ar lielo burtu - Annai Lebovicai.

 
Foto: AFP/LETA

Mūziķe un aktrise Demija Lovato

Demija ir drosmīga sieviete, jo pozēja oktobra izdevumam «Vanity Fair» ne tikai kaila, bet arī pilnīgi bez kosmētikas.

WHAT'S WRONG WITH BEING CONFIDENT? #vanityfair #CONFIDENT

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 
Foto: AFP/LETA

Aktrise Šārona Stouna

Piecdesmit septiņus gadus vecā aktrise vienmēr paliks seksīga! To pierāda arī šie kailfoto septembra izdevumam «Harper's Bazaar».

 
Foto: AFP/LETA

Mūziķe Ambera Rouza

Modele un mūziķe Ambera Rouza šogad izģērbās izdevumam «GQ». Bildes ir tiešas un arī, jāatzīst, skaistas.

 
Foto: AFP/LETA

Mūziķe Mailija Sairusa

Nenoliedzami visskandalozāk šogad izģērbusies dziedātāja Mailija Sairusa. Šīs bildes raisa tik daudz diskusiju - vai tas ir skaisti un mākslinieciski vai piedauzīgi un neķītri?

Olha a #MileyCyrus toda perigosa na capa da edição limitadora da revista #CandyTransversal. ?

A photo posted by Papelpop (@papelpop) on


?? #candytransversal #candymagazine #milkymilkymilktour

A photo posted by Fabián ? (@fabiansmiler) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu