Dzintaru koncertzālē koncerts «Daktera Aikāskan burvju receptes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 3. janvārī, Dzintaru koncertzālē «Ziemassvētku festivāla» programmā bērniem būs baudāms koncerts «Daktera Aikāskan burvju receptes», informēja Dzintaru koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Pučka.

Daktera Aikāskan lomā koncertā iejutīsies baritons Armands Siliņš, truša Friča lomā - aktrise Laila Kirmuška, medmāsiņas lomā - soprāns Evija Martinsone, sanitāra lomā - pianists Mārtiņš Zilberts, bet slimnīcas direktora lomā - sitaminstrumentālists Mārtiņš Miļevskis.

Koncertu vadīs Karina Bērziņa, bet video režisors ir Uģis Krišjānis.

Koncertā bērni varēs uzzināt, kā dakteris Aikāskan vienā dienā izārstēja trusi Frici no visām kaitēm. Šis stāsts būs par maziem un lieliem zvēriņiem, kurus slimnīcā ārstē dakteris Ai-kā-skan. Viņam palīdz jaukā Sirdsmāsiņa un sanitārs Rūdis.

Plkst. 11 koncerts notiks latviešu valodā, bet plkst.13 - krievu valodā.

Savukārt šovakar plkst.18 Dzintaru koncertzālē bērniem būs iespēja baudīt muzikālo pasaku «Ziemassvētki pilī». Muzikālo pasaku izdzīvos Annija Putniņa, Rūdolfs Bērtiņš, Ģetrūde Jerjomenko, Lāsma Meldere-Šestakova, Kristīne Stumbure, kā arī deju studijas «Grande» dejotāji un mūzikas skolu audzēkņi. Pasaku stāstīts Karina Bērziņa, bet programmā būs dzirdami Johana Sebastiāna Baha, Klaudio Monteverdi, Georga Fīlipa Tēlemana un Antonio Vivaldi skaistākie skaņdarbi.

Kā ziņots, līdz 7.janvārim atjaunotajā vēsturiskajā Dzintaru koncertzālē notiek pirmais «Ziemassvētku festivāls», kurā klausītāji tiekas ar izciliem Latvijas un ārzemju māksliniekiem - maestro Raimondu Paulu, Latvijas Radio bigbendu, akordeonisti Kseniju Sidorovu, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pirmo vijoļu grupas koncertmeistaru Raimondu Ozolu ar stīgu kvartetu, Rīgas Doma zēnu kori, latviešu kontrabasistu un Berlīnes filharmoniķu mūziķi Gunāru Upatnieku un citiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu