360TV ir noskaidrojusi 2015. gada personības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

360TV ir noskaidrojusi tās 2015. gada personības, kuras paveikušas ko īpašu un iedvesmojušas daudzus. Atbilstoši 360TV tematiskajām domnīcām Gada personības atrastas kino, sporta, tehnoloģiju un ideju, Viņas, mūzikas, hobiju un kultūras nozarēs. Gada personības tiek suminātas domnīcu ietvaros šajā nedēļā līdz 3. janvārim ik dienu plkst. 21.00 360TV! TVnet lasītājiem ir iespēja noskatīties video ar vairākiem no izvirzītajiem pretendentiem jau šobrīd.

Iedvesmojoties no Kino domnīcas, kas 360TV skatāma ik pirmdienu, izvirzītas piecas personības nominācijai Gada personība kino.

Pretendentu vidū ir Ieva Ozoliņa, Ināra Kolmane, Juris Kursietis, Sandijs Semjonovs un Andrejs Verhoustinskis.

Otrdienu vakaros 360TV ekrānos uzzināmi jaunumi Sporta domnīcā, un tēmai atbilstoši ir Gada personības sportā meklējumi. Nominācijai ir izvirzīta Laura Ikauniece-Admidiņa, Kristaps Porziņģis, Māris Verpakovskis, Martins Dukurs un Oskars Melbārdis.

Trešdienu vakaros 360TV Tehnoloģiju un ideju domnīcā tiek spriests par aktuālāko šajā žanrā, tādēļ nākamā nominācija ir Tehnoloģiju un ideju Gada personība. Kandidātu vidū ir Andris Dambis, Jānis Grīnhofs, Mārtiņš Kalniņš, Uldis Leiterts un Dmitrijs Teļnovs.

Ik ceturtdienas vakaru 360TV var tikties ar izcilām sievietēm Viņas domnīcas ietvaros, tādēļ arī Gada personībai atlasītas piecas pretendentes - spožas dāmas: Rūta Dimanta, Džemma Skulme, Ilga Reizniece, Kristīne Zadovska un Rēzija Kalniņa.

Mūzika 360TV skatītājus priecē katru piektdienas vakaru Mūzikas domnīcā, un gada noslēgumā tiek meklēta arī Gada personība mūzikā. Uz šo titulu pretendē Guna Zučika, Renārs Kaupers, Dons, Jānis Aišpurs un Aminata.

Ierasti sestdienu vakaros 360TV skatītāji var sekot Hobiju domnīcai, un gada laikā studijā viesojušās daudzas un dažādas neparastas un interesantas personības. Tādēļ gadu mijai tuvojoties tiek meklēta Gada personība arī šajā žanrā, titulam pretendē Juris Batņa, Alma Vītola, Dinamo fans Jurčiks, Signe Meirāne un Mārtiņš Barkāns.

Ik nedēļu svētdienu vakaros 360TV ir laiks Kultūras domnīcai, savukārt gada mijā laiks noskaidrot Gada personību kultūrā. Uz šo titulu pretendē Laura Groza-Ķibere, Alvis Hermanis, Māris Sirmais, Inese Zandere Laima Jansone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu