Foto: BMX braucējs Gustavs Pētersīlis pirms Ziemassvētkiem saņem trūkstošo naudas summu īpašam ratiņkrēslam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

BMX riteņbraucējs Gustavs Pētersīlis pirms pāris gadiem treniņa laikā smagi krita un zaudēja spēju staigāt. Jaunietis nepadevās un atguva dzīvesprieku, ticību sev un turpina gan nodarboties ar sportu, gan pilnvērtīgi dzīvot.

Dziedātāja Natālija Tumševica rīkojot savu Ziemassvētku labdarības koncertu un vakariņas, dzirdēja par jauno sportistu, kuram pietrūkst 1300 eiro īpašiem sporta ratiem, un savā labdarības pasākumā savāca vajadzīgo summu arī Gustavam.

Par Gustava vēlmi Natāliju informēja «Ziedot.lv» ar kura iniciatīvu un Natālijas labo sirdi puisis netika aizmirsts Ziemassvētkos.

Pirms Ziemassvētkiem, kad ziedotāji ieradās ciemos pie Gustava, puisis kopā ar savu mīļoto meiteni skatījās Ziemassvētku filmas, pušķoja eglīti un gaidīja atnākam fizioterapeitu.

Naudas summa un viesi bija pārsteigums sportistam, bet, saprotot, ka viesi ieradušies ar tik svarīgu dāvanu, nespēja valdīt smaidu, kas nenorietēja no sejas.

Nu arī Gustavs varēs piepildīt sapni un piedalīties paraolimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu