Ekskluzīva svētku dāvana, kas ir daudz vērtīgāka par savu cenu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ideja ideālai dāvanai? Tādai, kuru saņemt priecāsies māsa, draudzene, vectētiņš un pat vīramāte! Tādai, kas ir neaizvietojams ikdienas palīgs Madonnai, Oprai Vinfrijai, Heidi Klūmai un Gvinetai Paltrovai, kuras intervijās, grāmatās un blogos nekautrējas atklāt šo savu noslēpumu un cildināt tā ietekmi.

Lūk, 10 iemesli, kāpēc zem Ziemassvētku eglītes palikt pasaulē jaudīgāko no dabiskajiem antioksidantiem astaksantīnu tiem mīļajiem cilvēkiem, kuri dzīvo dzīvi ar pilnu krūti!

Mammai, kas sākusi uztraukties par krunciņām

Foto: Publiciātes foto

Miljardiem vērtajā skaistumkopšanas industrijā astaksantīnu sauc par pašu spēcīgāko pretnovecošanās līdzekli, jo tā iedarbība vērojama visos ādas slāņos. Veselas ādas izskats ir viens no būtiskajiem dabiskā astaksantīna devumiem. Astaksantīns novērš ādas sausumu un raupjumu, mazina pigmentācijas plankumu veidošanos, attālina krunciņu veidošanos, jo stiprina kolagēna šķiedru izturību pret UV starojuma radīto bojājumu, uzlabo ādas audu apgādi ar uzturvielām.

Šī dārgā un efektīvā viela pamazām parādās arī dažu kopjošās kosmētikas produktu sastāvā. Tomēr pilnu astaksantīna pozitīvo iedarbību spektru āda var iegūt tikai lietojot astaksantīnu iekšķīgi. Tikai iekšķīgi uzņemtās vielas ar asinsriti tiek nogādātas katrā ādas šūnā un var nodrošināt šādu ilgstošu efektu.

Māsai, kura darba dienu pavada pie datora

Izradās, ka mūsdienās cilvēks aptuveni 45 stundas nedēļā veras ekrānā – datora, telefona vai viedtālruņa. Tas radījis modernu diagnozi - datora lietotāju redzes sindromu. Populārākās pazīmes ir sausas, nogurušas, asarojošas un sāpošas acis, redzes asuma izmaiņas, sāpes sprandas un plecu apvidū. Japānā veiktie pētījumi iepriecina - astaksantīns 28 reizes spēcīgāk par ierastajiem melleņu preparātiem uzlabo redzi! Pētījumi liecina, ka pēc 4 nedēļu ilgas astaksantīna lietošanas var būtiski uzlaboties datora lietotāja redze – tā kļūst asāka, mazāks kļūst acu sasprindzinājums, plecu un muguras stīvums, kā arī acs ātrāk spēj pielāgoties dažādiem attālumiem.

Brālim, kurš apmeklē sporta zāli

Ja jaunajā gadā viņš apņēmies kļūt sportiskāks vai sasniegt augstākus sportiskos rezultātus, lietderīgi ņemt palīgā astaksantīnu. Dabīgais astaksantīns uzlabo izturību fiziskā slodzē, mazina nepatīkamās pienskābes veidošanos un attālina noguruma iestāšanos. Astaksantīns, līdzīgi L-karnitīnam, uzlabo tauku kā enerģijas izmantošanu fiziskā slodzē.

Tētim, kurš strādā pat tad, kad jūtās mazliet saaukstējies

Imunologi atzīst, ka bieža slimošana nenorāda uz sliktu imunitāti. Kā izrādās, galvenais kritērijs imunitātei ir ātra atveseļošanās. Antioksidanti nodrošina tūlītēju organisma imūno atbildi. Tie pārtrauc brīvo radikāļu uzbrukumu imūnsistēmai un apstādina pusceļā noteiktus mikroorganismus. Līdz šim ierastā C vitamīna vietā tētis lai izvēlas astaksantīnu!

Krustmātei, kura sūdzas par redzes asuma pasliktināšanos

Astaksantīns ir antioksidants, kas atzīts par inovāciju redzei domāto uztura bagātinātāju tirgū. Pateicoties smalkai molekulai, tas ļoti viegli nokļūst acs tīklenē, kur absorbē kaitīgo zilo gaismas starus un neitralizē brīvos radikāļus. UV staru radīto brīvo radikāļu bojājums ir divu galveno vājredzības un akluma slimību rašanās pamatā - vecuma izraisītai makulārai deģenerācijai un nukleārajai vecuma kataraktai. Lietojot astaksantīnu, uzlabojas asinsrite acīs esošajos sīkajos asinsvados un acs akomodācijas spēja, kā arī

samazinās iekaisums acs iekšējā jeb ciliārajā muskulī.

Opītim, kurš lieto pretsāpju medikamentus

Daudzus pretsāpju medikamentus, kas satur ibuprofēnu, sauc par «klusajām slepkavām». Tās ir sintētiskas vielas, kas nodara milzīgu ļaunumu veselībai, tai skaitā tas var būt iemesls kuņģa dedzināšanai un čūlai, iekšējai asiņošanai. Astaksantīns ir 100% dabīga viela, bet tā iedarbība uz sāpēm ir tik pat spēcīga, kā dažiem pretsāpju recepšu medikamentiem. Turklāt astaksantīns nerada nekādas negatīvas blaknes. Lai bloķētu nepatīkamās ikdienas sāpes, opim var ieteikt izvēlēties astaksantīnu.

Omītei, kura lieto zāles asinsspiedienam un ievēro pretholesterīna diētu

Oksidatīvais stress ir galvenais pagrieziena punkts arī attiecībā uz «sirds» veselību. Tieši tas aizsāk aterosklerozes veidošanos. Izšķirošais brīdis, šķiet, ir tad, kad sāk oksidēties ZBL holesterīna (saukts par «slikto» holesterīnu) daļiņas. Tajā brīdī holesterīna krava kļūst patiesi kaitīga un sāk aizsprostot artērijas. Turklāt «jaunā» ZBL holesterīna forma var veicināt pangu plīsumus, kas var radīt asins trombus un bloķēt asins plūsmu uz smadzenēm vai sirdi. Gan eksperimentālajos, gan klīniskajos pētījumos norādīts, ka dabīgais astaksantīns saglabā sirds veselību un mazina infarkta risku, jo palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu; mazina asinsspiedienu, normalizē asins lipīdu rādītājus, jo mazina triglicerīdu un «sliktā» ZBL holesterīna līmeni un paaugstina «labā» ABL holesterīna līmeni, attālinot pangas veidošanos; mazina trombozes risku, jo bloķē pangu destabilizējošu fermentu rašanos.

Draudzenei, kura apmeklē solāriju

Vidēji 30% eiropieši ziemas mēnešos bauda solāriju. UV starojums solārija kabīnē ir līdz pat 15 reizēm spēcīgāks par kaitīgo pēcpusdienas sauli. Lai solārijā pasargātu ādu no UV staru radītajiem brīvajiem radikāļiem, daudzu kosmētisko līdzekļu sastāvā ir antioksidanti. Visspēcīgākā antioksidatīvā iedarbība konstatēta astaksantīnam. Astaksantīns iekļūst ādas šūnās un pasargā to no UV staru kaitīgās iedarbības. Jau pēc 3 nedēļu ilgas astaksantīna lietošanas paaugstinās ādas izturība pret UV starojumu – mazāk cieš ādas imūnsistēma un ādas jaunība.

Astaksantīns samazina ādas novecošanos un attālina apsārtuma veidošanos. Arī gadījumos, kad ir par «vēlu» un āda ir jau «pārsauļota», ar astaksantīnu tās atveseļošanās norit ātrāk.

Draugu pārītim, kas lolo domu par bērniņu

Spermatozoīdi ir vāji pasargāti no brīvo radikāļu iedarbības. Brīvie radikāļi viegli uzbrūk spermatozoīdu membrānai un izmaina tajā taukskābju līdzsvaru. Spermatozoīda membrānas disbalanss ir viens no galvenajiem neauglības cēloņiem. Astaksantīna lietotāju grupā uzlabojas spermatozoīdu kvalitāte un piecas reizes biežāk iestājas grūtniecība.

Draugam, kurš smēķē

Ja tavs draugs - smēķētājs vēl nav pieradināts pie fakta, ka jālieto papildus antioksidanti, ievirzi viņu uz pareizā ceļa, uzdāvinot augstvērtīgo astaksantīnu. Antioksidantu lietošana smēķētājiem vai to «pavadošajām» personām ir tik pat obligāta dienas sastāvdaļa, cik ierastās cigaretes izsmēķēšana. Astaksantīns efektīvi mazina brīvo radikāļu daudzumu un stimulē organisma iekšējās antioksidantu sistēmas darbību aktīvajiem un pasīvajiem smēķētājiem.

Latvijā vienīgais dabīgā astaksantīna avots – LYL ASTAXAN®

Uztura bagātinātājs LYL ASTAXAN® satur 4 mg astaksantīna. Dēļ unikālās uzbūves astaksantīns ir 65 reizes spēcīgāks par C vitamīnu, 14 reižu spēcīgāks par E vitamīnu, 54 reizes spēcīgāks par beta-karotīnu un 20–50 reižu spēcīgāks par sintētisko astaksantīnu attiecībā uz spēju pasargāt šūnas no bojājumiem.

Foto: Publiciātes foto

Astaksantīns ir multifunkcionāls, dabas dāvāts antioksidants, kas sniedz cilvēkam iespēju dzīvot ilgāku un pilnvērtīgāku dzīvi pateicoties kvalitatīvāk funkcionējošam organismam.

Foto: Publiciātes foto

LYL ASTAXAN® ir 100% tīrs un dabisks produkts, jo tā iegūšanā netiek izmantoti ķīmiskie šķīdinātāji, bet gan ultra augstā spiediena oglekļa dioksīda ektrakcijas tehnoloģija DeepExtract™. Astaksantīna kompleksu iegūst pilnīgos bezskābekļa apstākļos un maigā temperatūrā, kas garantē LYL ASTAXAN® maksimālo, dabā paredzēto efektivitāti un koncentrāciju. LYL ASTAXAN® ir tīrs no jebkura nevēlama vides piesārņojuma.

Plašāka informācija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu