LGBT populārākais klubs Latvijā - «Golden» - nosvin desmit gadu jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Lazdāns

Aizvadītajā piektdienā populārākais Latvijas LGBT klubs «Golden» nosvinēja savu desmito dzimšanas dienu. Svētku vakarā klubā pulcējās gan sadarbības partneri, gan atbalstītāji, gan arī pastāvīgie klubu apmeklētāji.

Klubs «Golden» jau no pulksten deviņiem vakarā savās telpās sagaidīja viesus uz slēgto ballīti, kura bija domāta kluba VIP personām, bet jau no pulksten vienpadsmitiem vakarā klubu varēja apmeklēt ikviens, kurš to vēlējās, ja vien bija gatavs maksāt desmit eiro vai bija saņēmis īpašu ielūgumu uz klubu.

Visa vakara gaitā viesiem bija iespēja baudīt bezmaksas dzērienus un, nemitīgi saskandinot glāzes, vēlēt klubam pastāvēt vēl vismaz desmit gadus.

Svētku koncertā uzstājās Osvaldo Supino no Itālijas, Ādams Džozefs no Ņujorkas, pašmāju dziedātāja MNTHA un deju grupa «Brazilian Queens».

Dziedātājai MNTHA šī nebija pirmā reize klubā «Golden», māksliniece ne reizi vien ir izteikusi savu atbalstu Latvijas netradicionālās orientācijas cilvēkiem.

Apmeklētājus nemitīgi gaidīja dažādi pārsteigumi gan šovu veidā, gan svētku tortes veidolā, tomēr galvenais bija kopā sanākšana, paziņu, draugu satikšana un lieliska laika pavadīšana.

Kā jau ierasts, smiekli, dejas klubā nerimās līdz pat rīta gaismai, populārās izklaides vietas mērķis ir un paliks savās telpās pulcēt tolerantus cilvēkus, kuri ir iecietīgi pret citu cilvēku pārliecību un uzskatiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu