Adele triumfē otrajā BBC Mūzikas balvu ceremonijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Adele otrajā BBC Mūzikas balvu ceremonijā atzīta par gada labāko britu mūziķi un koncertu izpildītāju. 27 gadus vecā Adele ceremonijā nevarēja ierasties, taču nosūtīja ziņu. «Tas ir fantastiski. Es tikai pirms brīža izdevu jaunas dziesmas. Ļoti priecājos!» teica dziedātāja.

Īru dziedātāja Hozjēra dramatiskā balāde «Take Me To Church» tika atzīta par gada dziesmu. Tā ir viena BBC Mūzikas balvu kategorija, kurā uzvarētāju izvēlas fanu balsojumā.

Labākā starptautiskā izpildītāja apbalvojumu saņēma amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta, kura pateicās video ziņojumā no Austrālijas.

Ceremoniju atklāja britu popgrupa «One Direction», kas gatavojas drīzumā doties vismaz gadu ilgā atvaļinājumā.

Pasākuma vadītājs Kriss Evanss pajautāja grupas dalībniekiem, vai tiešām viņi dosies pārtraukumā, esot savas karjeras augstākajā punktā. «Tas izklausās pēc muļķīga plāna, taču jā, tā ir taisnība,» atzina Līems Peins.

Ceremonijā savas dziesmas izpildīja dziedātāja Elija Goldinga, grupa «Little Mix», kantrimūzikas duets «The Shires». Noslēgumā ar dziesmām «Please» un «Sailing» uzstājās Rods Stjuarts.

BBC Mūzikas balvu saņēmēji:

Gada labākais britu izpildītājs - Adele;

Gada labākais starptautiskais izpildītājs - Teilora Svifta;

Gada labākā dziesma - Hozjērs «Take Me To Church»;

Gada labākais BBC koncertu izpildītājs - Adele;

Gada labākais koncertu iesildītājs: Džeks Gerets.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu