Foto: Dziedātāja Katy Tindemark krasi maina savu stiliņu un kļūst skarbāka

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Dziedātāja Katy Tindemark pēdējā laikā sākusi eksperimentēt ar matu krāsām un frizūrām, lai atrastu īstās pārmaiņas dzīvē, kuras viņai šobrīd nepieciešamas.

Dziedātāja Katy Tindemark pēdējā laikā regulāri ceļo starp Latviju, Zviedriju un Itāliju, dzīvošana trīs dažādās valstīs sievietei liek vēlēties kur nostabilizēties, kaut gan tas pagaidām nav iespējams. Katrā valstī savi plusi un dažādi darbi.

Zviedrijā Katy strādā par modeli, Itālijā jau paspējusi sadziedājāties ar pašu Andreu Bočelli, tāpat turpinās dažādi projekti Latvijā, nu jau dzīvās grupas sastāvā.

Foto: facebook.com

Lai atrastu līdzsvaru ceļošanā, dziedātāja sākusi eksperimentēt ar savu ārējo veidolu, nu Katy piedāvā skarbāku izskatu - apgriezusi matus un tos nokrāsojusi violetus.

Tāpat māksliniece nolēmusi krāsot violetus plakstiņus un nagus, lai paspilgtinātu tēlu.

Pēdējā laikā, runājot par stilu, māksliniece atklājusi, ka viņai piestāv arī cepures, un nereti skaistos matus slēpj zem galvasrotas, tādā veidā izceļot sejas vaibstus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu