Šķiras, mīl, cer jeb ko pēc šova «Saimnieks meklē sievu» dara saimnieki?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šova «Saimnieks meklē sievu» 3. sezonas notikumi bija ļoti dinamiski – simpātijas, draudzība, mīlestība, strīdi un intrigas. Šovu TV ekrānos vērojuši 912 475* skatītāji, turklāt visas epizodes bijušas ļoti skatītas arī ar nobīdi laikā. Tagad, kad jau laiks kopš filmēšanas ir pagājis, interesanti uzzināt, ko dara šovā izveidojušies pāri un kā sokas tiem saimniekiem, kas tā arī netika fināla taisnē.

Brīdis, kuru vienlaikus vēroja visvairāk Latvijas iedzīvotāju, bija šova 4. sērijā, kur Ģirts Brumsons pārbaudīja līgaviņu mākslinieciskās dotības, lūdzot katrai no māla radīt mākslas darbu «Ģirts un es».

Šī sezona ir atšķirīga no citām, jo divi saimnieki ceļojumā devās ar vienu meiteni, taču pēc piedzīvojumiem ārzemēs saprata, ka attiecības, iespējams, tomēr vēlas veidot ar dāmām, kuras neveda ārzemju braucienā. Savukārt Ģirts, kurš bija pilnīgi pārliecināts par savu izvēli, beigās ar potenciālo līgaviņu sakašķējās un nerunāja. Pēc šova viņš saņēmis nedalītu sieviešu uzmanību un jau izveidojis attiecības ar citu meiteni. Tāpat arī Gunda atzinusies, ka saderinājusies ar puisi, kurš viņu uzrunājis pēc dalības šovā.

Diviem saimniekiem šovs nesis veiksmi mīlas frontē - Egilam ar Zani izveidojušās nopietnas attiecības,

arī Alfrids un Velga atkal gatavojas doties kopīgā ceļojumā.

Jānis Kauķis, kurš pēc šova atklājis, ka tomēr tiekas ar vienu no izbalsotajām līgaviņām – Danu, vairs nekādus plānus jaunās meitenes virzienā neredz. Ar meiteni diemžēl nekas neesot sanācis. Šovā gūtās popularitātes dēļ viņš saņemot daudzas vēstules sociālajos tīklos. Diemžēl dzīve tīmeklī aizņem pārāk daudz laika un uz visām vēstulēm viņš nespēj atbildēt. Jānis atklāj, ka ir gan viena meitene, ar kuru plāno doties randiņā.

Izrādās, ka viņa esot bijusi viena no pašām pirmajām, kuru saimnieks esot izvēlējies,

bet vairāku iemeslu dēļ viņa neesot varējusi šovā piedalīties. Tagad liktenis tomēr esot piespēlējis iespēju. Protams, meitene no sākuma jāsatiek un jācer, ka viss izdosies!

Cītīgākos šova skatītājus noteikti interesē, kā dzīve šajos mēnešos ritējusi pārējiem četriem saimniekiem, kuri finālā netika. Oskars Kugelans no Kuldīgas novada, Intars Ivanāns no Riebiņu novada savu dzīvi saimniecībās vada bez izmaiņām. Tāpat arī Arvils Ozols no Rūjienas novada savās Mākoņmājās nav ievedis jaunu saimnieci.

Vislaimīgākais no saimniekiem, kurš palika aiz borta, ir Gatis Leskovics no Tukuma.

Sociālajos tīklos meitenes gan rakstot daudz, bet tas saimniekam arī vairs nav aktuāli, jo nu jau Gatis ir aizņemts vīrietis.

Saimnieks sagājis kopā ar savu iepriekšējo draudzeni, un nu abi kopā audzina meitiņu. Gatis atzīst, ka viss ir kārtībā, daudz darba, sācis arī māju remontēt, lai beidzot viss būtu kā nākas. Sūdzēties saimniekam vairs nav par ko. Viņš atzīst, ka varbūt pat labi, ka tā sanāca, ka šovs palika neiekarots, jo izdevies izvairīties no iespējamajām scēnām.

* Dati: TNS Latvia, periods 15.06.2015. – 22.11.2015., vecuma grupa 4+.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu