Seriāla «Pilna māja» aktierim piespriež trīs gadu nosacītu cietumsodu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ģimenes seriāla «Full House» («Pilna māja») aktierim Džonam Stamosam par auto vadīšanu narkotiku reibumā piespriests trīs gadu nosacīts cietumsods.

Stamoss savu vainu tiesā atzina.

Aktierim uzdots arī ārstēties no atkarības, izejot trīs mēnešu garu programmu no alkohola atkarīgām personām, apmeklējot 52 «Anonīmo alkoholiķu» tikšanās un divas stundas veltot konsultācijai ar psihoterapeitu. Arī tiem, kuri cieš no narkotiku atkarības, tiesa liek ārstēties programmā, kas paredzēta no alkohola atkarīgajiem.

Kā jau ziņots, šī gada jūnijā policija aizturēja 52 gadus veco aktieri, pamatojoties uz vairāku cilvēku zvaniem, ka tie esot redzējuši neadekvātu šoferi. Vispirms Stamosu nogādāja slimnīcā, bet pēc tam arestēja. Drīz pēc aresta aktieris iestājās rehabilitācijas klīnikā.

Aktieris patlaban filmējas divos televīzijas seriālos. Telekanāla «Fox» seriālā «Grandfathered» Stamoss spēlē galveno lomu. Aktieris piedalās arī «Full House» turpinājuma «Fuller House» uzņemšanā kopā ar citiem oriģinālā seriāla aktieriem. Seriāls nākamgad iznāks straumēšanas pakalpojumā «Netflix».

Stamosa pazīstamākā loma ir 90.gadu komēdijseriālā «Full House», kur viņš spēlēja tēvoci Džesiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu