Šova «Izklausies redzēts» pusfinālā uzvar dziedātāja Antra Stafecka

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

22.novembra vakarā populārajā televīzijas šovā «Izklausies redzēts» uzvarēja dziedātāja Antra Stafecka, šī bija īpaša uzvara, kā nekā ir šova pusfināls.

Apkopojot žūrijas balsojuma rezultātus, «Izklausies redzēts» devītajā raidījumā, kurš ir šova pusfināls, uzvarēja dziedātāja Antra Stafecka, kura atdarināja populāro dziedātāju Pink.

Apkopojot visu iepriekšējo raidījumu uzvarētājus, aktieris Kristaps Rasims ar trīs uzvarām izvirzījies pārliecinošā vadībā. Līdz šim divas uzvaras izcīnījuši Jānis Auzāns un Elza Rozentāle, nu uzvarētāju bariņam ar vienu uzvaru pievienojas Antra Stafecka; arī aktrise Ieva Pļavniece vienreiz ir uzvarējusi.

Pusfinālā otrajā vietā ierindojās mūziķe Elza Rozentāle, kura atveidoja dziedātāju Sia, bet trešajā vietā palika grupas «Flame & The Rolltones» līderis Atis Zviedris, kurš atveidoja Frediju Merkūriju.

Arī pārējie šova dalībnieki veiksmīgi spēja izpildīt doto uzdevumu. Dziedātāja Annija Putniņa iejutās Sāras Braitmenas ādā, Andris Ābelīte grupas «U2» līdera Bono ādā, toties Jānis Auzāns atveidoja grupu «The Tokens», Ieva Pļavniece atveidoja Laizu Minelli, bet Kristaps Rasims mākslinieci Meganu Trainori.

Pusfinālā dalībnieki neizlozēja fināla tēlus, finālā viņi var iejusties jebkurā tēlā, kurā vēlas.

Šova uzvarētāju 29.novembrī noteiks skatītāju telefona balsojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu