Ko Latvijā pazīstamas personas vēl Latvijai dzimšanas dienā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

18.novembris ir Latvijas dzimšanas diena, diena, kuru svin ikviens valsts iedzīvotājs. Slavenības izsaka savus vēlējumus Latvijai, kāds ir tavs vēlējums valstij valsts svētkos?

Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas seja Anna Rozīte: - Es novēlu Latvijai, lai tās tauta to bagātīgi apdāvina ar domu gaišumu, sirds siltumu, cēliem mērķiem un ticību sev! Kādi būsim mēs, tāda arī būs mūsu mīļā Latvija.

Foto: Nauris Garkaklis

Pavārs Elmārs Tannis: - Sveiciens visiem valsts svētkos! Smaids lai visiem sejā, lepnums par mums sirdī, gardums puncītī, dziesma dvēselē un miers pasaulē! Svinam ar odziņu!

Foto: Publiciātes foto

Aktrise, rotu dizainere Agnese Zeltiņa: - Latvija ir visskaistākā, vismīļākā un vislabākā valsts pasaulē, un tāda tā būs vienmēr, ja mēs visi to mīlēsim, cienīsim, aizsargāsim un godāsim! Tās ir mūsu mājas, un mēs esam laimīgi, ka mums šādas mājas ir, un to nedrīkst nekad aizmirst! Šī ir Latvijas 97. dzimšanas diena, un tas ir unikāli! Novēlu visiem ļoti mīlēt mūsu zemi un valsti, jo tā ir mūsu dzimtene, par kuru esam vienmēr drosmīgi cīnījušies!

Foto: Publiciātes foto

Uzņēmēja Marika Ģederte: - Šodien tik ļoti vajag labas ziņas - par skaistu mīlestību, ticību labajam un izdošanos. Būt vienkārši kopā ar draugiem un tuviniekiem, dzirdēt vārdus «viss būs labi». Bērnībā mēs visi ātrāk gribējām būt pieauguši un tikai tagad saprotam, ka salauzti zīmuļi un rotaļlietas nebūt nav tik svarīgi kā salauztas sirdis un pazaudēti tuvākie. Saudzējiet līdzcilvēkus un savu valsti! Lai kopīgi varam sagaidīt ne tikai šo, bet arī Latvijas 100. dzimšanas dienu 2018. gadā.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Samanta Tīna: - Izteikšu vēlējumu Vizmas Belševicas vārdiem: mūsu saknes mūsu zemē, mūsu pēdas mūsu zemē! Esi mierīga, Latvija, Tava zeme paliks!

Foto: Facebook

Dziedātājs Kaža: - Pasaulē ir simtiem miljonu ļaužu nācijas, kam nav savas valsts. Novēlu šajos svētkos atcerēties tos, kuri pirms teju simts gadiem tomēr saņēma dūšu un dibināja valsti, kuru tik ikdienišķi saucam par mājām. Augstu Laimi Latvijai!

Foto: facebook.com

Mākslinieks Kašers: - Saspringtajā ikdienas skrējienā, katram tiecoties uz saviem mērķiem, mēs ik pa brītiņam pazaudējam līdzcietību un iejūtību vienam pret otru! Vairāk mīļu apskāvienu un jauku vārdu, vairāk uzmanības un no sirds teiktu «Paldies», vairāk citu dēļ, ne sevis dēļ. Miera un mīlestības pilnus šos svētkus!

Foto: Nauris Garkaklis

Stila ikona Maija Silova: - Galvenie vēlējumi vienmēr paliek nepasacīti, bet izjusti... Gribētos novēlēt mūsu valstij, lai viņā dzīvo un viņu attīsta cilvēki, kuri saprot un ciena viens otru. Lai mūsos ir spēks būt cilvēkiem ar Lielo burtu, un, lai mūsu mīlestība pret savu valsti vienmēr ir abpusēja.

Foto: Publiciātes foto

Televīzijas seja Lelde Lietaviete: - Gudru un skaidru prātu, tīru mīlestību, kas alkst dot, ne tik daudz ņemt, drosmi un savstarpēju cieņu, - to visu šajos svētkos gribas novēlēt pirmkārt mums pašiem, šīs zemītes, Latvijas, tautiešiem. Lai ne tikai mēs varam lepoties ar savu valsti, bet lai Latvija varētu lepoties ar mums. Gaišuma pilnus svētkus!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu