Kriss Steipltons saglabā 1. vietu ASV topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu kantri dziesmu rakstnieks Kriss Steipltons (Chris Stapleton), kurš pirms divām nedēļām saņēma trīs trofejas ikgadējā AMC (Amerikāņu kantri mūzikas) balvas ceremonijā, saglabājis 1. vietu «Billboard 200» topā, ziņo «billboard.com».

37 gadus vecā Steipltona albums «Traveller» (Hi Or Hey/Capitol Records), kas sākotnēji topā uz brīdi iekļuva šā gada maijā un tad no tā izkrita, šīs nedēļas griezumā pārdots 124 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

2. vietā vēl viens kantri albums. Dziedoņa Erika Čērča (Eric Church) ieraksts «Mr. Misunderstood», kas pakāpies no 3. vietas.

Britu dziedātājas Elijas Goldingas (Ellie Goulding) trešais albums «Delirium» (skat. recenziju), kuru pati dziedātāja dēvē par «lielo pop albumu», startējis 3. vietā. Ieraksts nedēļas griezumā pārdots 61 000 vienību.

Goldingas iepriekšējais albums «Halcyon» 2012. gadā topā debitēja 9. vietā, bet debijas plate «Lights» - 21. pozīcijā.

25 gadus vecā kanādiešu mūziķa Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» otrais oficiālais studijas albums «Beauty Behind the Madness» 4. vietā.

5. vietā vēl viens kantri ieraksts - Tima Makgrova (Tim McGraw) «Damn Country Music» (43 000 vienību).

Ar jaunu plati šonedēļ atgriezusies pie klausītājiem arī amerikāņu pianiste un dziedātāja Sara Berelisa (Sara Bareilles). 35 gadu vecā Berelisa, kas 2008. gadā plašu popularitāti guva ar singlu «Love Song» un albumu «Little Voice» (skat. resursus), laidusi klajā jaunu dziesmu albumu «What’s Inside: Songs From Waitress», kurā iekļautas dziesmas, kas sacerētas Brodvejas mūziklam «Waitress». Tas noslēdz «Billboard 200» pirmo desmitnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu