Aktierim Čārlijam Šīnam diagnosticēts HIV

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izdevums «The National Equirer» paziņojis, ka aktierim Čārlijam Šīnam diagnosticēts HIV. Šīns ar šo slimību slimo jau gadiem, bet visu laiku izdevās to noturēt noslēpumā.

Aktieris Čārlijs Šīns vienmēr lielījies, ka savas dzīves laikā pārgulējis ar vairāk nekā 5000 sievietēm un nav smādējis arī vīriešu seksuālos pakalpojumus, ne mirkli nebaidoties eksperimentēt seksa jomā.

Slimības esamību presei atklājis pats aktieris, jo nav vairs bijusi jēga to slēpt, pārāk daudzi ar Holivudu saistītie cilvēki zinājuši patiesību.

Ja aktieris nebūtu atklājis patiesību, to izdarītu viņa bijusī sieva Brūka Millere, kura arī publiski ir paziņojusi, ka viņu ar HIV vīrusu ir aplipinājis tieši populārais aktieris.

Aktieris, nodarbojoties ar seksu, nav informējis savus partnerus par saslimšanu, šis fakts var maksāt zvaigznei lielu daļu viņa naudas, ja tiks sākti tiesu darbi.

Šīna bijusī saderinātā, pornozvaigzne Berta Rosi vēl nav veikusi HIV testu, bet apstiprina, ka saderināšanās laikā viņa ar aktieri nodarbojusies ar seksu bez prezervatīva.

Šīns baidās, ka viņu atcerēsies ne kā lielisku aktieri, bet kā aktieri, kurš aplipinājis daudzas populāras personas ar bīstamo vīrusu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu