«Little Mix» meitenes piekāpjas rokenrola karalim Elvisam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Rokenrola karalis Elviss Preslijs saglabājis līderpozīciju Apvienotās Karalistes albumu topā. Preslija albums «If I Can Dream» (Sony CG), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri, ir jau 12. Preslija numur 1.

Otrajā nedēļā albums pārdots vēl vairāk nekā pirmajā, proti, kāpums no 79 000 vienībām uz 88 600, svētdien ziņo «Official Charts Company».

«Tas ir albums, ko Elviss vienmēr ir vēlējies ieskaņot,» saka viņa bijusī sieva Priscilla. «Viņš būtu ļoti iepriecināts, ja zinātu, ka fani vēl joprojām viņam ir uzticīgi.»

Elviss Preslijs 1956. gadā
Elviss Preslijs 1956. gadā Foto: AFP/Reuters/AP

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar savu jauno albumu «Get Weird» (Syco Music/Sony) startē 2. vietā.

Daudziem ekspertiem par pārsteigumu, britu dziedātājas Elijas Goldingas (Ellie Goulding) trešais albums «Delirium» (skat. recenziju) startējis tikai 3. vietā.

Roda Stjuarta (Rod Stewart) jaunais (29!) albums «Another Country» (Capitol/Decca/Universal) noslīdējis no 2. uz 4. vietu.

Tikmēr singlu topā trešo nedēļu pēc kārtas pirmajā vietā Adeles «Hello» (XL Recordings). 2. vietā arīdzan trešo nedēļu pēc kārtas Džastina Bībera «Sorry».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu