Slavenības pavada sestdienas vakaru jauna restorāna atklāšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

14.novembrī pašā Vecrīgas sirdī durvis vēra jauna izklaides vieta, restorāns «Majestic», kurš atklāšanas dienā savās viesmīlīgajās telpās pulcēja ballīšu cienītājus un laba ēdiena mīlētājus.

Par spīti faktam, ka restorāns savas viesmīlīgās telpas atvēra jau sešos vakarā, viesi sāka ierasties tikai pēc stundas.

Visa vakara garumā ikviens viesis varēja doties pie bāra un baudīt dažādus alkoholiskus dzērienus, lai svinētu restorāna atklāšanas brīdi.

Kā jau piedienas restorāna atklāšanā, viesus gaidīja bagātīgi klāts uzkodu galds, kurš nepārtraukti tika papildināts ar dažādām uzkodām. Restorānam atklāšanas dienā ir jāprezentē ēdienkarte, lai viesi zina, ko varēs ēst, atnākot pusdienot uz jauno vietu.

Par viesu izklaidi arī bija padomāts, tos izklaidēja dīdžeja spēlētā mūzika, vijolnieces spēlētie skaņdarbi un iluzionista triki, kuros varēja iesaistīties arī apmeklētāji.

Atklāšanu apmeklēja gleznotāja un deju pasniedzēja Liene Skulme, uzņēmēja Svetlana Leva, dejotājs Rolands Šteinbergs, dziedātāja Olga Rajecka, dejotāji Rihards Mailītis un Viola Abramova Mailīte, dejotāja Aleksandra Kurusova un daudzi citi.

Viesi varēja atslābināties arī pie galdiņiem, pīpējot ūdenspīpi un pavadot laiku sarunās.

Viesi ieradās ar ziedu pušķiem, un vakara izskaņā restorāna direktore izskatījās un jutās kā vidusskolas izlaidumā, tik daudz ziedu viņa saņēma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu