«Troņu spēles» aktieris nopludina jaunās sezonas scenārija lappusi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Franču aktieris Elī Adads sociālajos tīklos nopludinājis fantāzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») jaunās sezonas scenārija lappusi.

Aktieris pagājušonedēļ sociālajā tīklā «Instagram» publicēja fotogrāfiju, kurā bija redzams planšetdators ar atvērtu scenārija lappusi un kafijas krūze.

Viņš izdzēsa attēlu neilgi pēc publicēšanas, taču acīgākie «Game of Thrones» fani atšifrēja dialoga fragmentus. Tajā divi dotraku cilts karotāji apspriež, ko darīt ar aktrises Emīlijas Klārkas atveidoto varoni Danerisu Targērienu. Piektās sezonas noslēguma sērijā dotraki ielenca varoni.

Līdz šim seriāla producentiem Deividam Beniofam un D.B.Veisam izdevies jaunās sezonas sižetu paturēt noslēpumā.

Piecas līdz šim iznākušās sezonas bija balstītas uz katru no amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina sērijā «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni») iznākušajām grāmatām. Taču sestais romāns vēl nav iznācis, tāpēc seriāla jaunajā sezonā būs atšķirīgi notikumi.

«Game of Thrones» sestās sezonas pirmizrāde būs 2016.gada martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu