Rods Stjuarts jauno albumu velta faniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu dziedātājs Rods Stjuarts (Rod Stewart) 23. oktobrī laidis klajā divdesmit devīto studijas albumu «Another Country» (Capitol), kurā reflektē par savu dzīvi. Pēdējos desmit gadus Stjuarts galvenokārt izdeva kaverversiju albumus, līdz 2013. gadā izdeva jaunu oriģinālmūzikas plati «Time», kas iedrošināja Stjuartu turpināt sacerēt savas dziesmas.

Dziesmu «Batman Superman Spider-Man» Stjuarts veltījis savam jaunākajam dēlam Eidenam Patrikam (kopā viņam ir astoņi bērni), saturā sapludinot mūsdienu komiksu varoņus ar viņa bērnībā lasītājiem pasaku varoņiem. Savukārt tituldziesmu «Another Country» iedvesmojusi viņa lielā pietāte pret britu un amerikāņu bruņotajiem spēkiem.

«Esmu nonācis pie atziņas, ka vienīgais veids, kā sacerēt dziesmas, ir būt personiskam un atklātam,» viņš saka. «Un, kad mans beidzamais albums guva tik labus panākumus, īpaši Eiropā, es sajutu, ka esmu gatavs turpināt sacerēt jaunas dziesmas. Es atļāvos arī eksperimentēt ar regeju, ska un ķeltu melodijām.»

Foto: Publicitātes foto

Ar jauno plati Stjuarts vēlējies uzlabot «Time» albumā izdotās dziesmas. «Viena no svarīgākajām lietām ir pašam būt apmierinātam ar paveikto.» Šobrīd, kad pats ar jauno materiālu ir apmierināts, viņš vēlas iepriecināt arī savus fanus.

70 gadus vecais Stjuarts patlaban dzīvo Losandželosā ar sievu Peniju Lankasteru un bērniem.

«Grammy» balvas ieguvējs Rods Stjuarts ir viens no slavenākajiem dziedātājiem un komponistiem pasaules rokmūzikas vēsturē. Viņa četrdesmit gadus ilgās mūzikas karjeras laikā visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 250 miljoni ierakstu.

Mūziķis milzīgu popularitāti iekarojis ar dziesmām «Maggie May», «Sailing», «Tonight's The Night (Gonna Be Alright)», «I Don't Want To Talk About It», «The First Cut Is the Deepest», «Do Ya Think I'm Sexy?», «Baby Jane», «Downtown Train», «Have I Told You Lately» un neskaitāmām citām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu