Dženifera Lopesa par laulību: «Vīrieši nāk un iet»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa pie altāra ir atradusies vairakkārt, tāpat ir bijusi neskaitāmās attiecībās ar vīriešiem, diemžēl attiecības bijušas neveiksmīgas. Vienā no pēdējām intervijām sieviete atklāti runā par bijušajām attiecībām un iegūtajām atziņām.

Pēc pēdējās šķiršanās no dziedātāja Marka Antonija, ar kuru māksliniecei ir kopīgi dvīņi, viņa sapratusi, ka vīrieši nāk un iet, bet draudzenes paliek un patiesa draudzība ir nezūdoša vērtība.

Māksliniece uzskata, ka ikvienas attiecības sniedz dažādas mācības, vairākums mācību bijušas par sava laika izmantošanu un tā veltīšanu darbam, jo visi mīļotie vēlējušies, lai viņa vairāk ir kopā ar tiem, bet māksliniece stingri turējusies pie sava sapņa sasniegt virsotni.

Nu viņai ir virsotne, viņa ir laimīga, un neviens no bijušajiem nav panācis to, ka viņas pasaule sabruktu tikai tāpēc, ka viņa izvēlējusies aiziet.

Tāpat Lopesa piemetina, ka vienmēr bijusi labā meitene, kura mīl, ne pavieglas uzvedības meitene, kura izvēlas izklaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu