Zvaigznes, kuras jau bērna vecumā pieļāvušas lielas kļūdas, ļaujoties netikumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Liela daļa Holivudas zvaigžņu karjeru sākušas jau bērnībā, dažām zvaigznēm bērna gadi bijuši veiksmīgāki nekā pieaugušo karjera, citām tieši otrādi. Esot bērnam Holivudā, dažādie netikumi piesaista vēl vairāk, kā jau nobriedušas zvaigznes.

Zvaigznes un to netikumi

Džastins Bībers

Jaunais dziedātājs 2014.gadā tika arestēts par braukšanu narkotisko vielu reibumā. Tajā pašā gadā mākslinieks tika arestēts arī par vandalismu.

Britnija Spīrsa

2007.gadā zvaigzne piedzīvoja nervu sabrukumu, noskuva matus, uzbruka fotogrāfam, tiesa piesprieda Britnijai ārstēšanos un viņas naudas kontroli uzticēja tēvam.

Ārons Kārters

2008 gadā Ārons Kārters tika arestēts par narkotisko vielu uzglabāšanu.

Drū Berimora

Aktrise Drū Berimora pīpēt sāka jau deviņu gadu vecumā, vienpadsmit gadu vecumā sāka lietot alkoholu un trīspadsmit gadu vecumā netikumu sarakstam pievienoja kokaīnu.

Lindsija Loena

Zvaigzne ir divreiz arestēta par braukšanu dzērumā un kokaīna lietošanu. Savas dzīves laikā Lindsija ir ārstējusies no atkarībām jau sešas reizes.

Makolijs Kalkins

2004.gadā ticis arestēts par marihuānas lietošanu, tāpat tiesa atzinusi to par vainīgu spēcīgu medicīnisko preparātu lietošanā un uzglabāšanā.

Džodija Svītina

Aktrise narkotikas sākusi lietot jaunībā, jo vienkārši bijusi garlaikota. Savos memuāros aktrise raksta, ka lietojusi kokaīnu un alkoholu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu