Maija Silova neievēro diētas, bet atslodzes dienas, jo tās disciplinē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas personība, pasākumu vadītāja, par modes ikonu dēvētā Maija Silova viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem par modi, mīlestību, karjeru, ēst gatavošanu.

Kā trīs galvenās īpašības, kuras viņu raksturo, Maija Silova nosauc mērķtiecību, taisnības mīlestību un impulsivitāti, toties kā iedvesmas avotu stila ikona min dabu, kā gan citādi, ja zvaigzne dzīvo Jūrmalā.

Televīzijā Maija nonākusi pirms divpadsmit gadiem, mācoties vēl divpadsmitajā klasē un apmeklējot žurnālistikas kursus, kur to pamanīja pasniedzēja un ieteica viņu Jeļenai Strahovai. Sākumā Maija rakstīja aizkadra tekstus, bet jau pēc diviem mēnešiem sāka strādāt kameras priekšā.

Pateicoties darbam, Maija ir satikusi tādas slavenības kā Enrike Iglesiass, Madonna, Uma Tūrmane, Als Pačīno, Sīls, Tonija Brekstone, Lara Fabiana, Džo Kokers un daudzi citi.

Uz jautājumu, kas sniedza vairāk pozitīvas emociju, «Jaunais vilnis» vai «Dejo ar zvaigzni», Maija atbildēt nevar, jo abi šovi ir pilnīgi dažādi, tāpēc arī pārstāv dažādas emociju gammas. «Jaunajā vilnī» desmit gadus viņa bija dienasgrāmatu producente, kas uzliek vēl papildu pienākumus, bet deju šovā ir cita dinamika, emociju intensitāte.

Par spīti saņemtajiem diviem nopietnajiem darba piedāvājumiem ārzemēs Maija ne mirkli nav vēlējusies pamest Latviju. Viens piedāvājums bija Ķīnā vadīt kultūras raidījumu, bet otrs Spānijā vadīt modes raidījumus. Modes ikona nav droša, vai viņai nepietiek drosmes šādiem lēmumiem vai vienkārši motivācijas, jo piedāvājumu saņemšanas laikā viņa jau Latvijā vadīja raidījumus, veidoja karjeru un neredzēja iemeslu visu pamest un braukt.

Silovai ir paliels drēbju skapis, jo tajā atrodas tērpi, kurus viņa kolekcionē. Kolekciju nedrīkst pamest novārtā, tāpēc reizēm viņa izvēlas vilkt tērpus, kuri pirms gadiem bijuši mugurā, bet mūsdienās jau pārstāv klasiku, kura ir modes tendence. Maijai gribas vienmēr labi izskatīties bet negribas tērēt laiku, staigājot pa veikaliem un kombinējot apģērbus.

Par ēst gatavošanu runājot, Maija apzinās: ja viņa pateiks, ka patīk gatavot, tas nebūs īsti godīgi, ja pateiks, ka nepatīk, vīru tā arī nedabūs, tāpēc sieviete atbild, ka pagaidām nezina atbildi, jo negatavo tik labi kā vēlētos.

Diētas Maija neievēro, bet atslodzes dienas gan, kad ir ēsts kas garšīgs un kalorijām bagāts, tad nedēļu seko disciplīna. Modes ikonai patīk sevi disciplinēt, jo tā var pārbaudīt rakstura noturību.

Kā lielāko noslēpumu zvaigzne atklāj faktu, ka bieži jauc cilvēku sejas, ja kādu nesatiek ilgāku laiku, vēlāk var vairs nepazīt.

Runājot par vīriešiem, Maija ar tiem neiepazīstas, bet vīrieši iepazīstas ar viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu