Deniss atzīst, ka Dāvida joks par viņa izskatu pirms 5 gadiem ir izdevies un ļoti gaumīgs.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas stila pavēlnieks 6. raidījumā Dāvids tomēr neizšķirtu neizcīnīja un ļāva Denisam vēl vairāk izvirzīties vadībā.

Šobrīd rezultāts jau ir 4:2, Denisa komandas labā. Komandu uzdevums bija izveidot katram trīs tēlus tēmai - Rīgas modes nedēļa. Šoreiz žūrijā komandu veikumu vērtēja stiliste Žanna Dubska, dizainers Gints Bude un dizainere Baiba Ripa.

Īpaši laipns šoreiz bija Dāvids, atzīstot 2. raunda sakāvi un atzina, ka viņam ļoti patīk Denisa komandas veidotais tērps un uzvaru Deniss šajā raundā izcīnijis pelnīti. Tomēr bez asprātībām Dāvids neiztika un uz raidījumu bija sagatavojis bildi ar Denisa tēlu 2011. gadā, pēc kura parauga Dāvids tad arī veidoja savu pirmo tērpu komplektu 100 Eur kategorijā.

Vai Dāvids nākamajā raidījumā tomēr spēs izcīnīt uzvaru?

Foto: publicitātes

Abu modes ekspertu cīņu var vērot kanālā RīgaTV 24 vai klātienē kanāla studijā Blaumaņa ielā 32, katru sestdienu 21:00. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley». Raidījumu skaties arī play24.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu