Vainhausas tēvs plāno uzņemt pats savu filmu par dziedātāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājas Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) tēvs, kurš nopēlis režisora Asifa Kapadijas šogad iznākušo biogrāfisko kinolenti «Amy», iecerējis uzņemt savu dokumentālo filmu par meitu. Filma «Amy» iznāca jūlijā. Lai arī kino kritiķi to novērtēja atzinīgi, Mičs Vainhauss to kritizējis par neprecīzu dziedātājas attēlojumu.

Tagad Vainhauss izklaides ziņu aģentūrai «Bang Showbiz» paziņojis, ka plānojot uzņemt savu filmu. «Mēs ceram drīzumā sākt darbu. Taču tā būs vairāk nekā tikai filma,» viņš sola.

«Visi cilvēki, kuri nebija [Kapadijas] filmā, ir dusmīgi,» teica Vainhauss. «Viņi vēlas tikt sadzirdēti. Mēs nebūsim kā Asifs. Mēs ļausim cilvēkiem teikt visu, ko viņi vēlas, taču negribam, lai filma būtu negatīva.»

«Es vismaz reizi mēnesī tiekos ar Eimijas tuvākajiem draugiem un Redžu Trevisu. Mūsu atmiņas ir fantastiskas. Daudzi nesaprot, ka katram ir simt dažādu stāstu par Eimiju, un to mēs mēģināsim atspoguļot,» viņš norāda.

Šomēnes Vainhauss meitas vārdā nosauktā fonda ballē sacīja, ka Kapadijas kinolente esot viņu «ļoti sāpinājusi». Taču viņš noliedza, ka ar jaunas filmas izveidošanu vēlētos ieriebt režisoram.

«Mēs vēlamies paveikt ko pozitīvu. Eimijas dzīvē bija tik daudz labu lietu, kas filmā bija izlaistas. Asifam Kapadijam bija lieliska iespēja, taču viņš to nepieņēma,» sacīja Vainhauss. «Tagad paklausīsimies ko jaunu par Eimiju.»

Vainhausa nomira 2011. gadā no saindēšanās ar alkoholu. Viņa bija 27 gadus veca.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu