Foto: Jānis Auzāns iejūtas sievietes ādā un uzvar šova «Izklausies redzēts» piektajā raidījumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

23.oktobra vakarā televīzijas skatītāji varēja vērot nu jau piekto populārā raidījuma «Izklausies redzēts» ierakstu. Aktieri un dziedātāji, kuri piedalās raidījumā, turpina šokēt gan žūrijas locekļus, gan skatītājus ar saviem priekšnesumiem.

Šoreiz ierastajai žūrijas locekļu komandai, kuras sastāvā ir Jānis Šipkēvics, aktieris Lauris Subatnieks un TV personība Jana Duļevska, pievienojās arī dziedātāja Liene Greifāne.

Apkopojot žūrijas locekļu vērtējumus, šoreiz «Izklausies redzēts» uzvarēja mūziķis Jānis Auzāns, kurš atveidoja grupas «Blondie» solisti Debiju Hariju.

Šajā raidījumā pretējo dzimumu atveidoja ne tikai Auzāns, bet arī džeza māksliniece Elza Rozentāle, kura atveidoja latviešu dziedātāju Jāni Sproģi, kā arī Ieva Pļavniece, kura atdarināja dziedātāju Merilinu Mensonu.

Andris Ābelīte šoreiz atveidoja grupas «Bi 2» solistu Ļevu, mūziķis Atis Zviedris atdarināja Leniju Kravicu, aktieris Kristaps Rasims atdarināja Leonīdu Kuravļovu, dziedātāja Annija Putniņa - Džūliju Endrjūsu no filmas «Mūzikas skaņas», bet dziedātāja Antra Stafecka atveidoja mūziķi Alanu Mailzu.

Pagaidām Jānis Auzāns ir vienīgais no šova dalībniekiem, kurš uzvarējis jau divos raidījumos. Iepriekš uzvaru izcīnījuši arī Elza Rozentāle, Kristaps Rasims un Ieva Pļavniece.

Tāpat Jānis Auzāns ikvienā raidījumā ir atradies labāko trijniekā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu