Alu cilvēks atgriežas novembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

26. novembrī «Splendid Palace» Lielajā zālē notiks divas komēdijas «Alu cilvēks» izrādes, kurās alu vīrieša godu aizstāvēs lieliskie aktieri Jānis Jarāns un Ainārs Ančevskis. Uzveduma pamatā ir asprātīgs novērojums par vīriešu un sieviešu attiecībām no akmens laikmeta līdz mūsdienām. Biļetes uz izrādi ir nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā, cena sākot ar EUR 10.

«Alu cilvēks» ir amizanti patiesa izrāde par vīriešu un sieviešu savstarpējo saskarsmi, kas liek vienlīdz gardi smieties abu dzimumu pārstāvjiem. Izrādes plašās popularitātes un veiksmes pamatā ir fakts, ka jebkurš apmeklētājs kādā no stāstītajiem atgadījumiem atpazīst sevi. «Alu cilvēks» liek mums smieties pašiem par sevi - par to, kā sievietes un vīrieši strīdas, smejas un mīl. Tieši tāpēc pāri visā pasaulē neatgriezeniski iemīlas izrādē.

«Alu cilvēks» pieder rekords par ilgāk spēlēto stand-up teātra uzvedumu Brodvejas vēsturē. Izrāde ir globāls teatrālo uzvedumu kašu grāvējs, kas, paspēdams iekarot jau miljoniem siržu visā pasaulē, noteikti iekaros arī tavējo. Izrāde tikusi iestudēta jau 45 valstīs un iztulkota 18 dažādās valodās (un to skaits tik pieaug!). Latvijā izrāde šogad svin savu 10. sezonu, tā ir spēlēta vismaz 100 reizes, to noskatījušies vairāk nekā 50 000 skatītāju.

Populāro komēdiju «Alu cilvēks» triju gadu laikā sarakstīja amerikāņu rakstnieks un komiķis Robs Bekers (Rob Becker), kurš rakstīšanas procesā veica neformālus pētījumus antropoloģijā, aizvēsturē, psiholoģijā, socioloģijā, mitoloģijā un savā laulībā. Kopš pirmā uzveduma, izrāde «Alu cilvēks» ir kļuvusi par uzticamu miera uzturētāju starp vīriešiem un sievietēm. Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties lielisko komēdiju jau 26. novembrī «Splendid Palace» (Elizabetes ielā 61).

alucilveks.tumblr.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu