Iemīļotais seriāla «Pilna māja» aktieris arestēts par narkotiku lietošanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ģimenes seriāla «Full House» («Pilna māja») aktierim Džonam Stamosam izvirzīta apsūdzība par auto vadīšanu narkotiku reibumā, ceturtdien paziņoja Losandželosas apgabala prokuratūra.

Kā jau ziņots, jūnijā policija aizturēja 52 gadus veco aktieri, pamatojoties uz vairāku cilvēku zvaniem, ka tie esot redzējuši neadekvātu šoferi. Vispirms Stamosu nogādāja slimnīcā, bet pēc tam arestēja.

Stamosu piektdien nopratinās Losandželosas apgabala Augstākajā tiesā.

Notiesājoša sprieduma gadījumā Stamosam draud sešu mēnešu cietumsods, norāda prokuratūra.

Beverlihilsas policija neatklāj, kāda veida narkotikas Stamoss bija lietojis pirms sēšanās pie stūres. Drīz pēc aresta aktieris iestājās rehabilitācijas klīnikā.

Aktieris patlaban filmējas divos televīzijas seriālos. Telekanāla «Fox» seriālā «Grandfathered» Stamoss spēlē galveno lomu. Aktieris piedalās arī «Full House» turpinājuma «Fuller House» uzņemšanā kopā ar citiem oriģinālā seriāla aktieriem. Seriāls nākamgad iznāks straumēšanas pakalpojumā «Netflix».

Stamosa pazīstamākā loma ir 90.gadu komēdijseriālā «Full House», kur viņš spēlēja tēvoci Džesiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu