Linkleiters un Lorensa izstājas no filmas «The Rosie Project»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

No austrāliešu rakstnieka Greiema Simsiona romāna «The Rosie Project» ekranizācijas izstājies amerikāņu režisors Ričards Linkleiters un aktrise Dženifera Lorensa, vēsta izklaides ziņu portāls WENN. Bija paredzēts, ka 25 gadus vecā Lorensa spēlēs galveno lomu romantiskajā drāmā, taču šonedēļ viņa paziņoja par izstāšanos no filmas.

Viņai seko kinolentes «Boyhood» («Puikas gadi») veidotājs Linkleiters, kurš neatklāj aiziešanas iemeslu.

Sākotnēji bija domāts, ka režisora pienākumus varētu uzņemties filmas «The Lego Movie» («Lego filma») veidotāji Fils Lords un Kristofers Millers, taču viņi izstājās no populārās 2013. gada grāmatas ekranizācijas. Pēc tam tika pieaicināts Linkleiters.

Romānā «The Rosie Project» stāstīts par ģenētikas profesoru Donu Tilmenu, kuram neveicas attiecībās ar pretējo dzimumu. Ar drauga palīdzību viņš izveido testu, pēc kura var noteikt saderību ar jebkuru iepazītu sievieti. Taču viņš iemīlas bārmenē Rozijā, kura neatbilst viņa iedomātās sievietes kritērijiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu