Keita Hadsone beidzot atklāj savas šķiršanās noslēpumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Keita Hadsone beidzot atklāti runā par to, kāpēc pagājušajā gadā izšķīrās ar savu ilggadējo līgavaini. Izrādās, pārim bija dažādi uzskati par nākotni.

Divu bērnu māmiņa, aktrise Keita Hadsone paziņoja, ka šķiršanās vienmēr ir sāpīga, bet vēl sāpīgāk ir visu vilkt garumā, ja zini, ka nākotnē ceļi tāpat izšķirsies.

Hadsone atklāja: ja viņai un pēdējam mīļotajam būtu bijušas perfektas attiecības, viņi joprojām būtu kopā, bet, tā kā tā nebija un viņu redzējumi par kopdzīvi atšķīrās, pāris izlēma doties tālāk un atrast cilvēkus, kuri pasauli redz tāpat kā viņi.

Šķiršanās nenozīmē, ka aktrise un bijušais mīļotais nepavada kopā daudz laika, viņi to dara un mēģina izveidot ko paliekošu, spēcīgu, lai bērni to uztver kā drošību un saprot, ka vecāki vienmēr būs līdzās.

Pati Keita ir uzaugusi šķirtā ģimenē, un viņu praktiski ir uzaudzinājis patēvs; tieši šo faktu viņa uztver kā labāko, kas noticis viņas dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu