Dziedātāja Jewel stāsta, kā gandrīz mirusi laikā, kad bijusi bezpajumtniece

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Jewel, kura kļuva populāra ar dziesmu «Foolish games», stāsta par savu pieredzi, dzīvojot uz ielas, un reizi, kad gandrīz mirusi, jo ārsti atteikušies viņai palīdzēt.

Jewel stāstīja, ka gandrīz nomirusi slimnīcas uzgaidāmajā telpā, tāpēc ka ārsti viņu nav ievērojuši, jo viņai nebija apdrošināšanas polises, kā arī priekšroka tika dota tīriem un labi ģērbtiem pacientiem.

Māksliniece mira no saindēšanās un beigās jau krēslā sākusi zaudēt samaņu un jutusi, ka sirds sāk pukstēt lēnāk.

To pamanījis viens no ārstiem un steidzies palīdzēt jaunajai sievietei, pateicoties viņa operativitātei, viņa nav nomirusi.

Vēlāk ārsts teicis: ja būtu ienācis uzgaidāmajā telpā kaut trīsdesmit minūtes vēlāk, viņam nebūtu izdevies glābt sievietes dzīvību.

Jewel stāsta: ja tev nav izglītības, nav pieredzes, nav dzīvesvietas un darba devējs saprot, ka dzīvo automašīnā, tev nav iespējas iegūt darbu.

Dziedātāja mazgājusi matus veikalu tualetēs un žāvējusi zem roku žāvētāja, viņa atceras, kā cilvēki uz viņu skatījušies ar riebumu un uztvēruši kā otrās šķiras cilvēku, tas viņai licies vissāpīgākais, jo galu galā viņa bija tāds pats cilvēks kā mēs visi.

Spēlējot uz ielām mūziku, Jewel saņēmusi ziedojumus un pirkusi pārtiku, bet, pateicoties šim faktam, viņu pamanīja un nu viņa ir zvaigzne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu