Nīsons un Frīmens spēlēs turpinājumā par rupjo lācīti Tedu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Īru spraiga sižeta filmu zvaigzne Līems Nīsons un amerikāņu kinoaktieris Morgans Frīmens pievienojušies komēdijas «Ted 2» («Teds 2») aktieru sastāvam, trešdien paziņoja amerikāņu režisors Sets Makfārleins (Seth MacFarlane). 2012. gadā iznāca filma «Ted» («Teds») par runājošu spēļu lāci, kas kļuva necerēti populāra. Kinolentes globālie kases ieņēmumi sasniedza 550 miljonus ASV dolāru (403 miljonus eiro).

Filmā «Teds» piepildījusies aktiera Marka Vālberga varoņa Džona bērnības vēlēšanās - viņa mīļākais rotaļu lācītis Teds atdzīvojies. Kad Džons jau kļuvis par trīsdesmitgadnieku, viņi kopīgi smēķē marihuānu un stāsta rupjus jokus.

Šonedēļ atklātībā nonāca ziņas, ka 77 gadus vecais amerikāņu aktieris Morgans Frīmens komēdijā atveidos advokātu. Lai arī sīkāka informācija netiek atklāta, domājams, ka Frīmena spēlētais varonis palīdzēs Tedam izkulties no nepatikšanām.

«Vakar Līems Nīsons, šodien Morgans Frīmens. Laba nedēļa filmai «Ted 2»,» tvītoja Makfārleins.

Kinolenti «Ted 2» izlaidīs studija «Universal Pictures». Makfārleins tajā darbojas kā režisors, scenārists un aktieris.

Kā jau ziņots, amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda pārņēmusi galvenā varoņa Džona mīļotās sievietes lomu, ko pirmajā daļā spēlēja Mila Kunisa. Lai arī filmas beigās abi varoņi apprecējās, nākamajā daļā Kunisai būs pavisam epizodiska loma vai arī viņa neparādīsies vispār.

Filma «Teds 2» iznāks ASV 2015. gada 26. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu