Džeimija Lī Kērtisa: Holivuda ir ļoti nežēlīga

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise Džeimija Lī Kērtisa nosaukusi Holivudu par «ļoti nežēlīgu biznesu» un norāda, ka sievietes tiek «sodītas» par palikšanu vecākām. «Tas ir ļoti nežēlīgs bizness,» sacīja Kērtisa. «Ļoti pazemojoši noskatīties uz mediju sacelto traci, kad kāds ir palicis vecāks un vairs neizskatās kā iepriekš. Es gribu aiziet pēc savas gribas. Es nevēlos, lai mani sodītu par dabīgu procesu.»

Kērtisa nekad nav spējusi izbaudīt slavenības statusu kā viņas tēvs Tonijs Kērtiss. «Kad viņš iegāja restorānā, no sākuma viņš sakārtojās un tad pozēja. Sabiedrības uzmanība viņam bija ļoti svarīga, taču man tā nav. Protams, mani atpazīst, taču man ir mierīga dzīve,» uzsver aktrise.

56 gadus vecā aktrise guva atpazīstamību 19 gadu vecumā, filmējoties kinolentē «Halloween» («Helovīns»). Kērtisa filmējusies vēl daudzās citās šausmu filmās. Viņas nesenākā loma ir amerikāņu šausmu seriālā «Scream Queens», ko veidojuši populārā seriāla «American Horror Story» veidotāji.

Kērtisas vecāki ir populārie amerikāņu aktieri Tonijs Kērtiss un Dženeta Lī, kura saņēma «Zelta globusu» un tika nominēta «Oskara» balvai par otrā plāna lomu režisora Alfrēda Hičkoka 1960. gada kinolentē «Psycho» («Psihs»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu