«Staigājošie miroņi» atgriežas, un top arī seriāla atvasinājums! (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: amctv.com

13.oktobrī ar 5.sezonu atgriežas kulta seriāls «Staigājošie miroņi» («The Walking Dead»), taču visus fanus gaida jauns pārsteigums - pašlaik top «Staigājošo miroņu» atvasinājums (spin-off) jeb jauns seriāls, kas atklās vēl nebijušus apvāršņus zombiju pasaulē, sacīts «FOX International Channels» (FIC) paziņojumā medijiem.

«Staigājošo miroņu» producentu komanda ar Robertu Kirkmanu priekšgalā strādās arī pie jaunā projekta, kas solās būt fascinējošs un negaidītu pavērsienu pilns.

Jaunā seriāla filmēšanu uzņēmusies amerikāņu kompānija «AMC Studios».

Bet par ko tad īsti būs jaunais seriāls? Jau kopš «Staigājošo miroņu» pirmsākumiem fani ne tikai vēlējušies redzēt pasaules zvaigznes zombiju lomās, bet

arī deguši nepacietībā uzzināt, kā norisinās zombiju apokalipse ārpus ASV.

Tagad viņu sapnis piepildīsies, atklāj «AMC Studios» prezidents Čārlijs Koljers.

Sāk filmēt jau tagad!

Jaunās zombiju sāgas pilotsērijas filmēšana paredzēta 2014.gada nogalē, taču pagaidām noslēpumā tiek turēta gan filmēšanas vieta, gan potenciālais aktieru sastāvs.

Koljers pauda cerību, ka «Staigājošo miroņu» atvasinājums izvērtīsies veiksmīgā projektā un patiks skatītājiem tikpat ļoti kā oriģināls.

«Ir tik daudz neizpētītu šķautņu, kas oriģinālajā seriālā paliek ēnā. Es zinu, ka fani nepacietībā gaida, ko tad būsim sagatavojuši šajā jaunajā miroņu pasaulē. Esmu priecīgs, ka jau drīzumā varēsim dalīties ar saviem skatītājiem,» sacīja Roberts Kirkmans.

Seriāla «Staigājošie miroņi» 5. sezonu skaties kanālā «FOX» pirmdienās plkst. 21.00, sākot no 13.oktobra, lai uzzinātu, kā attīstās notikumi pasaulē pēc šausminoša apokaliptiska holokausta, kurā izdzīvojušos cilvēkus ik uz soļa apdraud asinskāri zombiji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu