Dziedātāja Liene Greifāne nosvin savu trīsdesmito dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Liene Greifāne 5.oktobrī nosvinēja savu trīsdesmito dzimšanas dienu. Šajā dienā māksliniece sev un faniem pasniedza vairākas dāvanas – dziesmu albumu, koncerta ierakstu, jaunu akustisku koncerta programmu, jaunu mājas lapu. Mākslinieci sveikt svētkos bija ieradušies viņas tuvākie draugi, ģimenes locekļi un mīļākie skatuves censoņi.

Kā jau piedienas dzimšanas dienā, ierodoties viesiem, Liene tos sagaidīja pozitīva, smaidīga un aicināja iedzert šampanieti, jau pirms oficiālās daļas tika teikti tosti, laba vēlējumi un dāvinātas dāvanas.

Fonā skanēja viņas jaunais albums, kas ikvienam radīja tikai lielāku svētku noskaņu.

Ziedus izkārtot vāzēs dziedātājai palīdzēja aktrise Santa Didžus, kura ņēma Lienei sadāvinātos ziedus un lika vāzēs, ļaujot jubilārei sagaidīt viesus un neuztraukties par puķu vāzēm.

Jau pirms koncerta sākuma visas vāzes bija pilnas ar ziediem, un viesi tik turpināja nākt un nākt.

Tiklīdz ieradās Lienes vecākais dēls Sebastians Matiass, kuram arī tajā pašā dienā bija dzimšanas diena un kurš pirms došanās uz mammas svētkiem kopā ar draugiem bija svinējis savu desmito jubileju, sākās svētku koncerts.

Liene izpildīja sava albuma dziesmas vien klavieru pavadījumā, radot viesiem melanholisku noskaņojumu un aizklīšanu domās.

Jaunā albuma un DVD nosaukums ir «Ziemassvētkos», bet tas nekādā veidā nenozīmē, ka albums ir Ziemassvētku, lai izprastu albuma nosaukumu, ikvienam ir jānoklausās dziesmas, un sirdī radītā noskaņa arī pateiks, kāpēc albums nosaukts tieši šādā vārdā.

Pēc koncerta viesi varēja baudīt banketā piedāvātos ēdienus, par kuriem bija parūpējušies viesnīcas «Roma» īpašnieki Linda Abu Meri un Hosams Abu Meri, kuru viesmīlīgās viesnīcas telpās notika prezentācija.

Tāpat Liene bija parūpējusies par viesiem, un ikviens saņēma viņas jauno albumu un DVD kā dāvanu un atmiņu par svētkiem.

Starp sarunām, sveikšanu, šampanieša baudīšanu, nebeidzamajiem tostiem, apskāvieniem un fotogrāfijām Liene vēl paspēja prezentēt mazu daļiņu no jaunā DVD, lai visiem būtu iespēja salīdzināt koncertā dzirdēto akustisko versiju ar DVD iekļauto versiju, kurā viņa izpilda koncerta programmu kopā ar orķestri.

Tāpat tika prezentēta arī jaunā mājas lapa, kurā ikviens varēs ne tikai redzēt Lienes video klipus, izlasīt biogrāfiju, jaunumus un apskatīt bildes, bet arī iegādāties koncertu biļetes.

Kā jau cilvēks, kurš nav saldumu cienītājs, jubilāre gandrīz aizmirsa par tortes sagriešanu, labi, ka blakus gadījās vīriņš Igors, kurš atgādināja sievai par vienu no dzimšanas dienas galvenajām sastāvdaļām.

Pēc tortes sagriešanas turpinājās sarunas, laba vēlējumi un šampanieša baudīšana jau mierīgākā, intīmākā atmosfērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu