Video: Siržu lauzējs Eross Ramazoti «Jaunajā vilnī» uzstājas kopā ar Ani Loraku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

2.-11.oktobrī Sočos norisinās jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis». Kā jau ierasts, neiztikt bez ārzemju viesiem. Īpaši šajā gadā izcēlās dziedātājs Eross Ramazoti, kurš ieradies uzreiz pieprasījis dueta partneri populārajai dziesmai «Piu Che Puoi» un ticis pie seksīgās Ani Lorakas.

Foto: Instagram

Šogad konkursā «Jaunais vilnis» dziedātāja Ani Loraka ir īpaši aktīva, māksliniece kāpj uz skatuves katru vakaru un sniedz dažādus muzikālus pārsteigumus; pirmajā vakarā bija pirmatskaņojums, otrajā - duets ar dziedātāju Erosu Ramazoti.

Pēc uzstāšanās kopā ar Erosu Ramazoti māksliniece savā mājas lapā rakstīja, ka viņai bija liels gods izpildīt burvīgo dziesmu «Piu Che Puoi» duetā ar leģendāro Erosu Ramazoti, jo viņa apbrīno dziedātāja talantu un harismu.

Ani Erosu raksturo kā īstu itāli – ļoti emocionālu, atvērtu un draudzīgu, tas viss radīja sajūtu, ka viņi ir pazīstami jau gadiem ilgi.

Foto: Instagram

Tieši šāds duets jau sen ir bijis mākslinieces sapnis, kurš beidzot piepildījies, tiesa gan, ne izpildot viņu pašu duetam speciāli rakstītu dziesmu.

Foto: Instagram

Pēc uzstāšanās Ramazoti pateicies māksliniecei par kopā dziedāto dziesmu un ilgi skūpstījis viņas rokas, apberot ar komplimentiem par viņas skaistumu un vokālu.

Foto: Instagram
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu