Tomēr atklāšanas svētkos patieso restorāna franciski šarmanto atmosfēru bija grūti sajust, jo viesu bija tik daudz, ka nebija iespējams normāli pārvietoties pa restorāna telpām un, lai iegūtu glāzi vīna vai kādu uzkodu, bija teju vai jācīnās ar kādu no sabiedrības dāmām.
Jaunais restorāns bija pārcenties ar viesu aicināšanu uz atklāšanu, viesiem turpinot plūst uz restorānu nebija normāli iespējams nolikt virsdrēbes, izveidojās garas rindas, kuras vairāk nekā stundu nedomāja sarukt, tāpat notika nemitīga cīņa par tikšanu no viena zāles gala uz otru.
Klausoties dažādu skatuves mākslinieku uzstāšanos, sabiedrības dāmas, modes blogeri, kā arī īstu profesiju pārstāvji sāka cīņu par tikšanu pie bāra, nemaz nerunājot par ēdiena iegūšanu.
Ikviens zina, lai restorāna atklāšanu uzskatītu par veiksmīgu, viesiem ir jānovērtē restorāna piedāvātā ēdienkarte, šajā gadījumā notika pat ēdiena gatavošanas paraugdemonstrējumi, bet, ja nepārstāvi sabiedrības elites augstāko plauktu vai nesi gatavs cīnīties par makaronu šķīvi, ēdienu atklāšanā tā arī neredzēt.
Tāpat, ja oficianti apkalpo galdiņu, pienesot ēdienu, un kāds paliek bešā, viņam tiek apsolīts tūlīt atnest gardo maltīti, bet tas tā arī netiek izdarīts.