Depardjē lielās ar spējām dienā izdzert 14 pudeles vīna (42)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Franču aktieris Žerārs Depardjē žurnālistiem palielījies ar savām spējām ik dienas pievārēt 14 pudeles vīna, turklāt viņš nekad neesot piedzēries.

65 gadus vecais Depardjē lepni stāstīja, ka viņa diena sākas pirms plkst.10 ar šampanieša vai sarkanvīna iemalkošanu, bet dienas laikā viņš bez īpašas piepūles spēj pievārēt līdz 14 pudelēm vīna.

Kaut arī 2000.gadā aktierim veikta sirds asinsvadu šuntēšanas operācija, viņa iedzeršanas paradumi nav mazinājušies. Vēl 2005.gadā Depardjē žurnālistiem stāstīja, ka dienā izdzerot trīs līdz četras pudeles vīna, bet stresa apstākļos līdz sešām pudelēm.

Foto: Itar-Tass/Scanpix

«Es dzeru, kad man ir garlaicīgi. Izņemot piespiedu atturības brīžus. Pēc sirds šuntēšanas operācijas un mana augstā holesterīna līmeņa dēļ man ir jābūt piesardzīgam. Bet, ja es sāku dzert, es nevaru iedzert kā normāls cilvēks. Es varu izdzert 12, 13, 14 pudeles dienā,» atklāja aktieris.

«Tas sākas pirms plkst.10 ar šampanieti vai sarkanvīnu. Pēc tam atkal šampanieti. Tad [anīsa liķieri] «Pastis», varbūt kādu puspudeli. Tad pusdienas kopā ar divām pudelēm vīna. Pēcpusdienā - šampanietis, alus un ap plkst.17 vēl «Pastis», lai piebeigtu pudeli. Vēlāk degvīns un/vai viskijs,» lepojās Depardjē.

Foto: Reuters/Scanpix

«Bet es nekad neesmu pilnībā piedzēries, tikai nedaudz ierāvis. Vajag tikai desmit minūtes nosnausties un malks rozvīna, un es jūtos svaigs kā gurķītis,» savos noslēpumos dalījās aktieris.

Depardjē neslēpa, ka viņam patīk iedzert, jo tad viņš «jūtas dzīvs un entuziasma pilns».

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu