Seksīgas kalendāra meitenes jauc prātu tūristiem (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

13.septembra vakarā restorānā «Rockabilly house» norisinājās 2015.gada PIN-UP kalendāra prezentācija. Modeļu lomā iejutās visas restorāna oficiantes.

Šī gada vasaras sākumā, pēc restorāna «Rockabilly house» īpašnieka Raimonda Ungura iniciatīvas, tika uzsākts radošs process pie uzņēmuma 2015. gada PIN-UP meiteņu kalendāra.

Kalendāra fotogrāfijas tapa 12 fotosesijās, dažādas Latvijas vietās. Visu sižetu ideju autors un fotogrāfs ir Agris Semēvics, par modeļu stilu rūpējās Olga Grin, bet grims un pin-up meiteņu frizūras bija Olgas Lebedevas pārziņā.

Pasākuma laikā restorāns netika slēgts, tāpēc prezentācijā piedalījās daudzi Rīgas viesi, tūristi izrādīja sajūsmu par skaistajām meitenēm, kuras bija tērpušās rokenrolam atbilstošās drēbēs un arī matu sakārtojumi bija autentiski rokenrola laikam.

Prezentācijas pasākumu atklāja grupa «The sixties» un grupas solists Dāvis Matskins, kuru iepazinām 2014.gada Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā.

Sekoja Agra Semēvica uzruna un ikvienas modeles saukšana uz skatuves un kalendāra fotogrāfijas piešķiršana, meitenēm fotogrāfija bija jānovieto uz sava mēneša statīva un jānostājas līdzās.

Bāra darbinieču sejās ieraugot savu fotogrāfiju bija neviltotas emocijas, jo pirms pasākuma sievietes nebija redzējušas savas fotogrāfijas.

Meitenes veiksmīgi tika ar visu galā un labprāt noklausījās fotogrāfa stāstos par ikvienas kalendāra meitenes foto sesijas laiku.

Pirmās un pēdējās kalendāra meitenes ierašānās izsauca īstas un neviltotas ovācijas, jo primā meitene ieradās uz motocikla, bet pēdējā meitene gluži kā dīva tika nogādāta pasākumā autentiskā retro automašīnā.

Vakara neoficiālajā daļā viesi fotografējās ar skaistulēm, bet meitenes mēģināja sev piesaistīt Dāvja Matskina uzmanību.

Puisis nespēja atkauties no meiteņu uzmanības, viņu apskāvieniem, skūpstiem un dejošanas.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu