Izrādās, Svifta naida pilnā dziesmā nedzied par Sairusu, bet gan par Periju (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājas Teilores Sviftas fani uzskatīja, ka dziedātājas dziesma «Bad blood» ir veltījums Mailijai Sairusai, bet izrādās, dziesma ir uzrakstīta par Keitiju Periju. Mūziķes fani vairākkārt dziedātājai uzdevuši jautājumu, kurai sabiedrībā zināmajai dāmai ir veltīta dziesma, Svifta to atklājusi intervijā izdevumam «Rolling stone».

Pirms vēl bija iznācis žurnāls «Rolling stone», dziedātāja Keitija Perija portālā «Twitter» ierakstīja, ka ikvienam jāuzmanās no sātana aitas ietērpā, mūziķei jau bija nopludināta informācija par intervijas saturu.

Keitija Perija dziesmu komentējusi, ka beidzot viņa saprot, ko par viņu domā Svifta, ja visu laiku Perija nebija droša, vai viņas ir draudzenes vai nav, tad nu viņa zina, ka viņas ir ienaidnieces un nepatika ir izveidojusies kāda dīvaina iemesla dēļ, šis iemesls nav puisis.

Tā gan var nebūt patiesība, jo abas zvaigznes ir bijušas kopā ar dziedātāju Džonu Maieru. Svifta nenoliedz, ka iespējams iemesls ir personīgāks nekā vienkārši nepatika, bet neatklāj, kāpēc nevar ciest Periju.

Svifta arī paziņojusi, ka cilvēki, kuri domā, ka dziesma ir veltījums Mailijai Sairusai, maldās, Sairusa neesot slikts cilvēks.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu