Krievijas mākslinieki atzinīgi novērtē Latvijas gleznotājas darbus (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

10. septembrī mākslas galerijā «Pop-Up Mākslas galerija» norisinājās gleznotājas Annas Silabramas izstāde «Mainīgās pasaules tēli». Izstādi galvenokārt apmeklēja Krievijā dzīvojoši mākslinieki un mākslas mīļotāji.

Izstādes atklāšanas svētki mākslas galerijā vienkopus pulcēja daudzus jo daudzus Krievijas māksliniekus, kuri ir iemantojuši popularitāti savā valstī.

Mākslinieki bija ieradušies novērtēt gleznotājas Annas Silabramas jauno gleznu izstādi «Mainīgās pasaules tēli».

Par izstādes mazajiem apmeklētājiem arī bija padomāts, māksliniece bija noorganizējusi bērniem īpašu kūku cepšanu, kas nodarbināja bērnus, kamēr viņu vecāki vēroja gleznas un baudīja dažādas augļu uzkodas un vīnu.

Izstādes atklāšanu apmeklēja arī viesnīcas «Grand Palace hotel» dvēsele Sveta Loeva (Low), kura mākslinieces darbus novērtēja ļoti atzinīgi, kā nekā māksliniecei ir akadēmiskā izglītība un tas darbiem palīdz izskatīties lieliskiem.

«Es mīlu gleznas. Apmeklēju dažādas gleznu izstādes visās pasaules malās, kurās nokļūstu ceļojumu ietvaros. Krievijas mākslas muzejus esmu apmeklējusi tūkstošiem reižu, gluži tāpat kā Latvijā pieejamās izstādes. Man mājās ir ļoti daudz gleznu, nevaru tās visas pielikt pie sienām, lai to izdarītu, man vajag lielāku māju,» smejas Sveta.

Izstādes kulminācija bija liela svētku torte, kura sajūsmināja gan lielos, gan mazos apmeklētājus.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu