Arī žurnālistam Ansim Pūpolam ir ko teikt par valstsvīru algu palielināšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieks, kā arī televīzijas seja, žurnālists Ansis Pūpols savā portāla «Facebook» kontā izteicis domas par deputātu lēmumu palielināt sev algas.

«Es tomēr šito nesaprotu. Vai tiešām latviešu dzīvesziņas spilgtākā vērtība ir skaust?
Šķiet, latvietis ir gatavs noskaust pēdējo centu, ko kāds cits varētu saņemt vairāk nekā viņš pats,» prāto Ansis.

Ziņu diktors turpina savu spriedelējumu, aizdomājoties par deputātiem, ministriem, kaimiņiem, bagātajiem iedzīvotājiem, kuri ir latvieša lielākie ienaidnieki.

Ansis zina, ka reizēs, kad piecītis kukulī jāsamaksā, nauda aploksnē jāsaņem, jāuztaisa kāda shēma vai blēdībiņa, tad latvietis ir pirmais pipars, bet, kad kādam citam lielāka alga, tad acis zvēro - parazīti.

«Nu ļoti labi, tad lai mums valdībā un Saeimā turpina strādāt liekuļi, kas tēlos, ka iztiek ar Eiropā zemāko atalgojumu,» turpina Ansis.

Ansis vēl piebilst, ka faktu, ka deputātiem ir jābūt bagātiem, nevar ierakstīt ne Satversmē, ne likumos, bet tas, ka šobrīd deputāti saņem tikpat, cik jebkurš jefiņš, kurš aizbraucis uz Mensfīldu un raujas par minimālo algu, nav īsti pareizi.

«Deputātiem darba stundas ir tik, cik viņi izvēlas. Ja deputāts ir centīgs, viņš ņems uz mājām likumprojektus un studēs, iedziļināsies. Tādu centību vajadzētu veicināt, kā nekā atbildība tak kaut kāda tur ir,» nobeidz Ansis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu