Busulis atklāj, ka nobāl uz pārējo šova «Голос» dalībnieku fona (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

5.septembra vakarā Krievijas televīzijā bija iespējams vērot televīzijas šovu «Голос» (Balss), kurā piedalījās arī Latvijas pārstāvis dziedātājs Intars Busulis. Mūziķis ir gana profesionāls, lai sēdētu šova žūrijā, nevis sacenstos ar jaunajiem, nepieredzējušajiem māksliniekiem, tomēr Intars uzskata citādāk.

Izdevumam «Privātā Dzīve» Intars atklāj, ka nav zinājis par šāda šova eksistenci, līdz viņam to parādījuši draugi un visādos veidos pierunājuši piedalīties.

Toties Intaram tas uzreiz rada azartu un vēlmi pārliecināties, uz ko viņš ir spējīgs, ja jākonkurē ar jaunajiem dziedātājiem.

Mākslinieks neslēpj, ka raidījuma filmēšanā bijis uztraucies, bet viss viņam izdevies tā, kā iecerēts, jo tieši publikas atsaucība noņēmusi visu nevajadzīgo stresu.

Dziedātājs neslēpa, ka konkurence šovā ir milzīga un uz daža laba mākslinieka fona viņš nobāl, tas rada azartu cīnīties un redzēt, cik tālu viņš tiks konkursa «Голос» ietvaros.

Runājot par mentora izvēli, Busulis neslēpj: pat ja būtu bijusi iespēja no visiem četriem žūrijas locekļiem izvēlēties to īsto, viņš vienalga būtu izvēlējies dziedātāju Leonīdu Agutinu, jo mūziķiem ir līdzīgas gaumes, kā arī abi ir klasikas piekritēji.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu