TOP 5: Slavenības, kuras nevēlas kļūt par vecākiem (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ne visi cilvēki ir radīti, lai kļūtu par vecākiem un dzīvotu ģimenes dzīvi. Arī daudzas slavenības nefano par bērniem un nevēlas kļūt par mātēm vai tēviem.

Slavenību TOP 5:

1. Aktieris Džordžs Klūnijs vienmēr ir teicis, ka jau no mazotnes ir zinājis, ka tēva loma nav domāta viņam. Džordža fani tam īpaši netic, jo aktieris pirms tam ir teicis, ka nekad vairs neprecēsies, tomēr jau gatavojas iestūrēt laulības ostā.

2. Opra Vinfrija četrpadsmit gadu vecumā dzemdēja bērnu, kurš uzreiz pēc nākšanas pasaulē nomira. Vēlāk televīzijas zvaigzne nekļuva par māti un nenožēlo šādu faktu. Sieviete nekad nav domājusi, ka viņas ģimenē būs bērni.

3. Aktrise Kamerona Diaza par saviem bērniem uzskata draudzenes, aktrises Drū Berimoras bērnus un pati savus personīgos neplāno. Kamerona uzsver, ka viņai patīk aizstāvēt cilvēkus, rūpēties par tiem, bet viņa nevēlas kļūt par māti.

4. «Seksa un lielpilsētas» zvaigzne Kima Ketrela dievina bērnus, ja ar tiem var vienkārši paspēlēties un neņemt līdzi uz mājām. Kimai bērni liekas jautri un forši, bet vēlāk no tiem sāp galva.

5. Pierādījums tam, ka bērnu nemīlēšana mainās, satiekot īstos cilvēkus, – Saimons Kauels nevēlējās bērnus, gluži tāpat kā aktrise Eva Mendesa, beigu beigās Saimons jau ir kļuvis par tēvu, bet Eva gaida savu pirmdzimto. Nu slavenības saka, ka nemīl bērnus, taču dievina savējos.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu