Vecmāmiņas izrāda modeļu dotības un bauda kokteiļus (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Nedēļas nogalē konkursa «Vecmāmiņa 2014» dalībnieces tikās kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi», lai piedalītos jau sestajā konkursa kārtā. Par uzvaras kroni sacenšas četrpadsmit vecmāmiņas, kuras parāda sevi no dažādām pusēm, tiek vērtēta gan iznesība, personība, gaumes sajūta, uzdrīkstēšanās, mīļums, gan modeles dotības.

Konkursa «Vecmāmiņa 2014» dalībnieces īpaši gaidīja konkursa sesto kārtu, jo sestajā kārtā dalībnieces varēja ņemt līdzi savus atbalstītājus un izklaidēties uz nebēdu kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi».

Vecmāmiņām pirms pasākuma divdesmit minūšu laikā bija jāiemācās modes skates iznāciena horeogrāfija, kuru ar sajūsmu un nebeidzamu smaidu sejā mācīja dejotājs Rolands Šteinbergs. Dejotājs palīdzēja vecmāmiņām atslābināties, sajusties skaistām, un tas mudināja sievietes atbrīvoties un defilēt pa mēli kā karalienēm.

Pirmajā vakara daļā dāmas baudīja kokteiļus, dažādas uzkodas un prezentēja savas vizītkartes, bet otrajā daļā sekoja modes skate, pirms kuras sievietes speciāli devās uz īpašu veikalu un izvēlējās sev tērpus.

Pēc defilēšanas pa mēli un pozēšanas fotogrāfiem sievietes labākajos gados turpināja sarunas, kokteiļu baudīšanu un uzkodu ēšanu.

Vecmāmiņas jutās kā īstas zvaigznes, daudzi bāra apmeklētāji vēlējās ar viņām nofotografēties, parunāties, tas tikai paspilgtināja vecmāmiņu konkursa sajūtas.

Daudzas vecmāmiņas jūt mazu smeldzi, jo tuvojas fināls un drīz vien viņām nevajadzēs katru sestdienu doties uz Rīgu, lai piedzīvotu ko jaunu un neierastu.

Šā gada konkursa «Vecmāmiņa 2014» dalībnieces lieliski parāda, ka vecumam nav nozīmes, jebkurā vecumā var priecāties, dejot un lieliski pavadīt laiku.

Bija pat tādas vecmāmiņas, kuras pēc kokteiļu baudīšanas mājās devās ar taksometru, bet savu automašīnu atstāja pie bāra, gluži tāpat kā nereti gadās gados daudz jaunākiem cilvēkiem.

Vakara neoficiālajā daļā tieši vecmāmiņas bija tās, kuras atklāja bāra deju grīdu, un viņu dejošanai netika līdzi daudzi gados jaunāki cilvēki.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu