«Emmy» balvu pasniegšanai vismazākais skatītāju skaits ceremonijas vēsturē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Emmy» televīzijas balvu pasniegšanas ceremoniju šogad noskatījās vismazākais jebkad fiksētais skatītāju skaits.

Kompānijas «Nielsen» dati liecina, ka «Emmy» ceremoniju pie televizoru ekrāniem noskatījušies 11,9 miljoni amerikāņu. Tā tika demonstrēta televīzijas kanālā «Fox» tajā pašā laikā, kad konkurējošajā telekanālā NBC tika izrādīta spēle starp futbola klubiem Grīnbejas «Packers» un Sietlas «Seahawks».

Salīdzinot ar 2014.gadu, «Emmy» auditorija sarukusi par apmēram četriem miljoniem cilvēku.

Pēdējo gadu visvairāk skatītā «Emmy» ceremonija bija 2013.gadā, kad triumfēja komēdijseriāls «Modern Family» («Amerikāņu ģimenīte») un drāma «Breaking Bad» («Pārkāpt robežu»). To noskatījās 17,76 miljoni cilvēku.

Kā jau ziņots, svētdienas «Emmy» ceremonijā triumfēja populārais fantāzijas seriāls «Game of Thrones» («Troņu spēle»), kas uzvarēja 12 nominācijās no 24, šādi sasniedzot absolūto rekordu ceremonijas vēsturē.

Labākā dramatiskā aktiera balvu beidzot saņēma seriāla «Mad Men» («Trakie vīrieši») galvenās lomas tēlotājs Džons Hamms, kurš apbalvojumam bija nominēts astoto reizi.

Amerikāņu aktrise Viola Deivisa kļuva par pirmo melnādaino sievieti, kura ieguvusi «Emmy» balvu kā labākā dramatiskā aktrise par lomu seriālā «How to Get Away with Murder».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu